NOR-WAY Bussekspress logo

Kystbussen

Linje NW400 Stavanger–Haugesund–Bergen

Kystbussen bringer deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger. To ferjestrekninger, Halhjem–Sandvikvåg og Arsvågen–Mortavika, er inkludert i pris og reisetid. Bussturen gir altså gode muligheter for både å slappe av, spise et godt måltid og nyte utsikten. 

Merk: For påstigning på Jektevik, ring tlf: 415 31 050 senest 1 time før avgang. 

Rutetabell og billetter

På grunn av store endringer i tilbudet har vi for tiden ikke oppdaterte rutetabeller.

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

 

 

Reisekort

Periodekort

Du kan få kjøpt periodekort for 30 dager på bussene. Prisen er ca. 14 x enkeltbillett, så her er det penger å spare for deg som reiser ofte. Velger du periodekort får du en kvittering som du må ta godt vare på og vise til sjåføren ved påstigning.

Hordaland (ungdomsbillett)

Med gyldig Ungdomsbillett for Hordaland kan du reise fritt på strekningen BergenHaugesund eller motsatt. På strekningen BergenHalhjem eller motsatt henvises reisende til lokalbuss. Unntatt er reisende som skal fra Bergen til Halhjem og videre med ferje til Tysnes.

Rogaland (ungdomspass)

Med gyldig Ungdomspass for Rogaland kan du reise strekningen HaugesundStavanger eller motsatt. For reisende med Ungdomspass for Rogaland som reiser lengre enn en av strekningene som anses som lokalreise (beskrevet under), skal det betales en egenandel som for tiden er 75 kroner. Denne billetten kjøpes på kystbussen.no før reisen. Det vil da ikke lenger være mulig å betale egenandelen til sjåfør ved påstigning.

Kortet er gyldig for lokalreise på strekningen HaugesundTysvær/Bokn (Knarholmen) og lokalt på strekningen AksdalBokn eller omvendt, uten pristillegg. Ungdomspass for Rogaland er ikke gyldig for lokalreise på strekningen HaugesundAksdal eller motsatt, her henvises reisende til lokalbuss. Kortet er også gyldig for lokalreise mellom Stavanger og Sørbø på Rennesøy.

Ferge

Dersom fergestrekning inngår i reisen skal gyldig kvittering for Ungdomsbilletten/Ungdomspass fremlegges til fergebillettør.

Наг du begge reiseproduktene

Наг du begge reiseproduktene for ungdom i både Rogaland og Hordaland, kan du reise hele strekningen mot en egenandel på 75 kroner (gjelder reise i Rogaland og må bestilles på kystbussen.no). På direktebussene gjelder Ungdomspass for Rogaland mellom Stavanger og Aksdal. Tilsvarende gjelder ungdomsbilletten for Hordaland mellom Bergen og Haukås. Eventuell delbetaling for videre reise beregnes fra Aksdal (mot Bergen) og Haukås (mot Stavanger) for de som ikke har begge reiseproduktene. Billett for videre reise kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos sjåfør. De rimeligste billettene får du på Internett ved kjøp minst dagen for avgang.

Fornye reiseproduktene

30 dagers Ungdomsbillett for Hordaland og Ungdomspass Rogaland kan ikke kjøpes eller fornyes på Kystbussen. Det må skje på de lokale eller regionale bussrutene eller andre steder fylkeskommunene har bestemt.

Ekspressavganger

30 dagers ungdomsbillett kan ikke brukes på ekspressavgangene. Her må det kjøpes billett i forkant på nor-way.no.

Viktig: Varsle påstigning Jektevik

Om du skal gå på bussen på Jektvik, ring tlf. 415 31 050 senest 1 time før avgang. Bussen stopper der kun nå påstigning er varslet.

Fly fra/til Sola eller Flesland?

Kystbussen har daglige avganger direkte til Stavanger Byterminal, eller Bergen bussterminal, med videre forbindelser til Stavanger Lufthavn Sola og Bergen Lufthavn Flesland med Flybussen.

Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Kystbussen:

telefon: (+47) 52 70 35 26
e-post: post@kystbussen.no

rutekart

Linje: NW400

Reisetid mellom Bergen og Stavanger: Fra 4 timer og 15 minutter til 5 timer og 45 minutter, avhengig av trasé

Reisetiden inkluderer ferjene Halhjem–Sandvikvåg og Arsvågen–Mortavika. For de avgangene som kjører innom Haugesund, er det også en 10-minutters pause på Haugesund bussterminal.

Korresponderende bussruter:

Kystbussen NOR-WAY parkert

Kystbussen øker tilbudet med 70% fra 1. juli

Etter en rolig vår utvider nå Kystbussen med flere avganger, flere direkteruter mellom Bergen og Stavanger, og flere ekspressruter mellom Haugesund og Bergen.

Les mer om ruteutvidelsene
Back to top