Kystbussen

Linje NW400 Stavanger–Haugesund–Bergen

Kystbussen bringer deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger. To ferjestrekninger, Halhjem–Sandvikvåg og Arsvågen–Mortavika, er inkludert i pris og reisetid. Bussturen gir altså gode muligheter for både å slappe av, spise et godt måltid og nyte utsikten. 

Søk etter avganger i vår reiseplanlegger

Rutetabellen inneholder ikke avvik som forekommer på hellig- og høytidsdager, kun ordinære rutetider. Vi anbefaler derfor at du alltid benytter nettbutikken til å planlegge din reise.

De søkbare rutetidene i nettbutikken er oppdatert med planlagte endringer eller avvik.

Last ned rutetabell:

NW400 gyldig til 22.09.2019

NW400 gyldig fra 23.09.2019

 

 

Periodekort

Du kan få kjøpt periodekort for 30 dager på bussene. Prisen er ca. 14 x enkeltbillett, så her er det penger å spare for deg som reiser ofte. Velger du periodekort får du en kvittering som du må ta godt vare på og vise til sjåføren ved påstigning.

Hordaland (ungdomsbillett)

Med gyldig Ungdomsbillett for Hordaland kan du reise fritt på strekningen BergenHaugesund eller motsatt. På strekningen BergenHalhjem eller motsatt henvises reisende til lokalbuss. Unntatt er reisende som skal fra Bergen til Halhjem og videre med ferje til Tysnes.

Rogaland (ungdomspass)

Med gyldig Ungdomspass for Rogaland kan du reise strekningen HaugesundStavanger eller motsatt. For reisende med Ungdomspass for Rogaland som reiser lengre enn en av strekningene som anses som lokalreise (beskrevet under), skal det betales en egenandel som for tiden er 60 kroner.

Kortet er gyldig for lokalreise på strekningen HaugesundTysvær/Bokn (Knarholmen) og lokalt på strekningen AksdalBokn eller omvendt, uten pristillegg. Ungdomspass for Rogaland er ikke gyldig for lokalreise på strekningen HaugesundAksdal eller motsatt, her henvises reisende til lokalbuss. Kortet er også gyldig for lokalreise mellom Stavanger og Sørbø på Rennesøy.

Ferge

Dersom fergestrekning inngår i reisen skal gyldig kvittering for Ungdomsbilletten/Ungdomspass fremlegges til fergebillettør.

Наг du begge reiseproduktene

Наг du begge reiseproduktene for ungdom i både Rogaland og Hordaland, kan du reise hele strekningen mot en egenandel på 60 kroner (gjelder reise i Rogaland). På direktebussene gjelder Ungdomspass for Rogaland mellom Stavanger og Aksdal. Tilsvarende gjelder ungdomsbilletten for Hordaland mellom Bergen og Haukås. Eventuell delbetaling for videre reise beregnes fra Aksdal (mot Bergen) og Haukås (mot Stavanger) for de som ikke har begge reiseproduktene. Billett for videre reise kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos sjåfør. De rimeligste billettene får du på Internett ved kjøp minst dagen for avgang.

Fornye reiseproduktene

30 dagers Ungdomsbillett for Hordaland og Ungdomspass Rogaland kan ikke kjøpes eller fornyes på Kystbussen. Det må skje på de lokale eller regionale bussrutene eller andre steder fylkeskommunene har bestemt.

Ekspressavganger

30 dagers ungdomsbillett kan ikke brukes på ekspressavgangene. Her må det kjøpes billett i forkant på nor-way.no.

Kystbussen har daglige avganger direkte til Stavanger Byterminal, eller Bergen bussterminal, med videre forbindelser til Stavanger Lufthavn Sola og Bergen Lufthavn Flesland med Flybussen.

Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Kystbussen:

telefon: (+47) 52 70 35 26
e-post: post@kystbussen.no

Linje: NW400

Reisetid mellom Bergen og Stavanger: Fra 4 timer og 15 minutter til 5 timer og 45 minutter, avhengig av trasé

Reisetiden inkluderer ferjene Halhjem–Sandvikvåg og Arsvågen–Mortavika. For de avgangene som kjører innom Haugesund, er det også en 10-minutters pause på Haugesund bussterminal.

Korresponderende bussruter:
rutekart