NOR-WAY Bussekspress logo

Om bord i bussen

Vi ønsker at du skal få en behagelig reise og utstyrer derfor bussene med fasiliteter som strømuttak. Vi ber også om at alle viser hensyn til andre passasjerer slik at det blir en behagelig reise for alle.

Strømuttak

Vi ønsker å legge til rette for at du skal kunne slappe av og kose deg på bussen og du vil finne strømuttak i de aller fleste NOR-WAY-bussene.

Om du husker ladekabel, så har vi uttak ved hvert eller annen hvert sete. Lademulighet er enten via usb-uttak, eller støpsel. Ta kontakt med sjåfør om du ikke finner lademulighet ved eller i nærheten av setet ditt.

Følgende ruter tilbyr gratis Wi-Fi om bord:

NW160/161/163 Valdresekspressen

NW162 Øst-Vestekspressen

NW192 Konkurrenten

Hastigheten på wifi kan variere og egner seg ofte ikke til nedlastning av innhold. På grunn av variabel dekning i de forskjellige områdene er det noe variabel dekning på bussene også.

Det kan derfor være lurt å laste ned din favorittmusikk, lydbok eller podcast i forkant av reisen slik at du har litt underholdning underveis.

Det kreves ingen registrering eller kode for å bruke det trådløse nettverket, søk opp det trådløse nettverket og koble deg til.

Mat og drikke

Du har på noen av våre ruter tilgang på gratis kaffe og mulighet til å kjøpe kald drikke. 

Enkelte av rutene stopper og har en pause underveis. Andre har fjordkryssing med ferje hvor det er mulighet for å kjøpe noe å spise og drikke.

Bruk av mobiltelefon

For en bedre reiseopplevelse for deg og dine medpassasjerer ber vi om at du begrenser samtalene om bord i bussen til kun høyst nødvendige og korte samtaler, og at telefonen settes på lydløs under hele reisen.

Komfortable regulerbare seter

Len deg tilbake, slapp av og nyt utsikten i våre komfortable seter med nedfellbar rygg.

Klimaanlegg

Klimaanlegg sørger for at det er behagelig temperatur og frisk luft, uansett årstid.

Toalett

Du finner toalett om bord i de fleste bussene.

Røyking/alkohol

Det er ikke tillatt å røyke eller bruke e-sigaretter om bord i våre busser. Røyking er tillatt ute i de ilagte pausene underveis på ruten dersom det ikke er til sjenanse for andre medpassasjerer. Det er heller ikke lov å nyte alkohol eller være synlig beruset under reisen.

Back to top