NOR-WAY Bussekspress logo

Om bord i bussen

Vi ønsker at du skal få en behagelig reise og gjør derfor vårt beste for å utstyre bussene med gode fasiliteter. Vi ber også om at alle viser hensyn til andre passasjerer slik at det blir en behagelig reise for alle.

Strømuttak

Vi ønsker å legge til rette for at du skal kunne kose deg på bussen, eller jobbe om du ønsker det. Du vil finne strømuttak i de aller fleste NOR-WAY-bussene.

Om du husker ladekabel, så har vi uttak ved hvert eller annen hvert sete. Lademulighet er enten via usb-uttak, eller støpsel. Ta kontakt med sjåfør om du ikke finner lademulighet ved eller i nærheten av setet ditt.

Wi-Fi

Følgende ruter tilbyr gratis Wi-Fi om bord:

NW160/161/163 Valdresekspressen

NW162 Øst-Vestekspressen

NW192 Konkurrenten

Hastigheten på Wi-Fi kan variere og egner seg ofte ikke til nedlastning av innhold. På grunn av variabel dekning i de forskjellige områdene er det noe variabel dekning på bussene også.

Det kan derfor være lurt å laste ned din favorittmusikk, lydbok, film eller podcast i forkant av reisen slik at du har litt underholdning underveis.

Det kreves ingen registrering eller kode for å bruke det trådløse nettverket. Søk opp det trådløse nettverket og koble deg til.

Mat og drikke

På noen av rutene våre har du tilgang på gratis kaffe og mulighet til å kjøpe kald drikke.

Enkelte av rutene stopper og har en pause underveis. Andre har fjordkryssing med ferje hvor det er mulighet for å kjøpe noe å spise og drikke. Se detaljer på hver ruteside.

Bruk av mobiltelefon

For å sikre at reiseopplevelsen er så god som mulig for deg og dine medpassasjerer, ber vi om at du begrenser samtalene om bord i bussen til kun høyst nødvendige og korte samtaler. Vi setter også pris på om telefonen settes på lydløs under hele reisen.

Komfortable regulerbare seter

Len deg tilbake, slapp av og nyt utsikten i våre komfortable seter med nedfellbar rygg. På noen ruter kan du velge å reise i oppgraderte seter. Se mer om dette under Setereservasjon.

Klimaanlegg

Klimaanlegget på bussene sørger for at det er behagelig temperatur og frisk luft, uansett årstid. Om du synes det er for kaldt eller varmt så oppfordrer vi deg til å snakke med sjåfør underveis.

Toalett

Du finner toalett om bord i de fleste bussene.

Røyking/rusmidler

Det er ikke tillatt å røyke eller bruke e-sigaretter om bord i våre busser. Røyking er tillatt ute i de ilagte pausene underveis på ruten dersom det ikke er til sjenanse for andre medpassasjerer. Det er heller ikke lov å nyte alkohol eller andre rusmidler under reisen. Sjåfør har mulighet til å ikke ta med passasjerer som er synlig påvirket av rusmidler.

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress