NOR-WAY Bussekspress logo

NOR-WAY-appen

Norway-appen bruksanvisning

I NOR-WAY-appen kan du enkelt søke etter og finne mulige reiseforslag, avgangstider, kjøpe billett og finne billetten din når den skal brukes. Last den ned helt gratis!

Last ned NOR-WAY-appen gratis:

Iphone App Store

Google Play store

Appen for enkle søk og kjøp

NOR-WAY-appen er laget for å gi deg mulighet til å gjøre enklere søk, bestille billett sømløst og ha enkel tilgang på billett når du skal ut og reise. 

Det er enkelt å søke hvor du skal reise fra og til, velge billettype og dato for avreise og retur. Om du vil endre søket så gjøres det ved å sette markøren i ett av feltene og skrive inn nytt søk. 

Det er kun få steg fra søk til du har billetten klar i appen. Velg reisetidspunkt og avgang, produkter til reisen. Du har billetten din klar på kun få klikk.

Få enkel oversikt over avganger

Vi vil gi deg full oversikt over avganger som går på dagene du vil reise. Du kan bla deg nedover i lista så langt du vil, og gå inn på avgangene for å se flere detaljer slik som stoppesteder, varslingsmeldinger, avreise og ankomsttidspunkt. Avgangene som dukker opp i søk er alle aktive avganger og de vil være merket om de er utsolgt. 

Logg inn

I NOR-WAY-appen må du logge inn for å kunne kjøpe billett. Dette er for at du skal kunne ha billettene lett tilgjengelig på profilen din. 

Om du allerede har en konto på Min side så logger du inn i appen med samme detaljer. 

Bestill tillegg og produkter til reisen

Som en del av billettbestilling så får du valget om å bestille ekstra produkter og fasiliteter. Bestill ekstra bagasje om du skal ha mye med deg, plass til sykkel på bussen og barnesete. Du får også reservere setet ved siden av deg slik at du er garantert å få sitte alene hele turen. 

Ha billetten lett tilgjengelig

Når du skal på bussen, viser du billetten din til sjåføren. Billetten ligger enkelt tilgjengelig under billett-fanen i appen. Der finner du også QR-kode til scanning - den forstørres om du klikker på den. 

Under billetten finner du også mulighet for å:

  • Se kvittering for reisen din og sende den til egen epost. 
  • Følge lenke til endring av billett
  • Se hvor bussen din er langs veien, om du venter på at den skal komme til ditt busstopp. 

Hvor er bussen?

Noen ganger kan bussen forsinkes noe langs veien slik at den  kommer fram litt senere enn tiden du har bestilt billett til. 

For å se hvor langt bort bussen er, anbefaler vi deg å bruke tjenesten Hvor er bussen. Følge lenken som ligger under billetten din i appen, se reiseruten din og hvor bussen du skal ta er langs ruta.

Endre billetten

Når du følger lenken til endring av billett så får du velg nytt tidspunkt, nytt reisemål og ny type billett. Vi tilbyr endring helt uten omkostninger. 

Den gamle billetten din bli kansellert og den nye gjelder. Les mer om endring av billett.

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress