NOR-WAY Bussekspress logo

Kjøpsvilkår

Disse vilkårene gjelder for billetter som kjøpes på nor-way.no

Billett

Du må kunne vise billetten din når du går ombord på bussen og under hele reisen. Om du registrerer konto på nor-way.no så vil alle billettene du bestiller vises på Min side. Bekreftelse på billett blir også sendt til e-posten du brukte i kjøpet. Om du ikke finner billetten du har bestilt, ta kontakt med kundeservice

Du som kunde må selv sørge for at billetten din ikke kommer på avveie. Dersom andre benytter seg av billetten, vil den bli registrert som benyttet og bli ugyldig for deg.

Sjekk informasjonen

Du som kunde er selv ansvarlig for å kontrollere følgende:

  • At riktig reiserute, avgangstid og dato er valgt
  • At riktig billettype er valgt. Har du kjøpt rabattert billett (student, honnør, vernepliktig) må du kunne fremvise gyldig legitimasjon
  • At riktig e-postadresse er lagt inn ved kjøp
  • At du har billetten tilgjengelig når du går ombord og gjennom reisen.

Billetten kan kun benyttes på angitt reisestrekning, dato og avgangstid den er utstedt for. Dette gjelder også for returreise.

Endring og refusjon

Billetten du har kjøpt kan ikke endres, men kjøpssum vil refunderes ved avbestilling senest 24 timer før første avgangstid på billetten. Tur/retur-billetter regnes som én billett, og kan kun refunderes i sin helhet - 24 timer før første avreise. Ved refundering av billetter tilbakeføres automatisk kjøpssum til det samme kredittkortet som ble benyttet ved kjøp. En slik tilbakeførsel tar vanligvis inntil fem virkedager.

For refusjon av billett, benytt deg av refusjonsskjema. Merk at pga stor pågang så kan bekreftelse på utført refusjon komme etter avreise. 

Ved feilbestilling refunderer vi billetten dersom du benytter dette skjemaet umiddelbart, maks én time etter kjøp og minimum en time før avgang

Reisegaranti ved streik

Reisegarantien omfattes ikke av streik. Det betyr at man ikke får refundert billett når avgang blir kansellert pga streik. Alternativ transport vil heller ikke bli refundert.

Pris og bestilling

Billettsalget på nett kan i noen tilfeller stenge 24 timer før avgang. Kunden må derfor sørge for å kjøpe billetten i god tid for å være sikker på å få de beste prisene. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett.

Dersom nedetid eller andre tekniske problemer på nettsiden medfører at det ikke er mulig å kjøpe billetter på nor-way.no, må billetter kjøpes på bussen til ordinær pris. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett. Den oppgitte prisen under "Kjøp nå" gjelder kun ved kjøp av billett på nor-way.no. Uten forhåndsbestilling er man ikke garantert plass på bussen. 

Prisdifferansen mellom pris på buss og nettpris refunderes ikke, selv om forhåndskjøp ikke var mulig pga tekniske problemer på nettsiden. 

Overgangsregler

Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler. Når en reise innebærer bytte av buss eller fra buss til tog, båt eller fly, skal det beregnes overgangstid. Ved bytte fra NOR-WAY Bussekspress' busser til andre busser, tog eller fly er gyldig overgangstid:

  • 60 minutter ved bytte fra en NOR-WAY-buss til tog, båt, fly* eller busser operert av andre selskap
  • 30 minutter ved bytte fra en NOR-WAY-buss til en annen NOR-WAY-buss

For reiser hvor kortere overgangstid er valgt kan det ikke gjøres krav på refusjon av kostnader til alternativ transport eller andre påløpte utgifter som følge av tapt forbindelse.

* Ved bussankomst til flyplass skal innsjekkingstid hos flyselskap beregnes i tillegg.

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kundeservice.

Back to top