NOR-WAY Bussekspress logo

Kjøpsvilkår

Disse vilkårene gjelder for billetter som kjøpes på nor-way.no

Strekkode/referansenummer

Dokument med strekkode / referansenummer må medbringes under hele reisen - enten digitalt eller på papir.

Du som kunde må selv sørge for at strekkode eller referansenummer ikke kommer på avveie. Dersom andre benytter seg av disse, vil billetten bli registrert som benyttet og bli ugyldig for deg.

Du som kunde er selv ansvarlig for å kontrollere at:

  • riktig reiserute, avgangstid og dato er valgt
  • riktig billettype er valgt, og må kunne fremvise gyldig legitimasjon
  • riktig e-postadresse er lagt inn ved kjøp

Billetten kan kun benyttes på angitt reisestrekning, dato og avgangstid den er utstedt for. Dette gjelder også for returreise.
Unntak for Flybussen linje FB2: Billetten har fjorten timers fleksibilitet og er gyldig fra og med to timer før, til og med tolv timer etter avgangstiden som står på billetten.

Billetten kan ikke endres, men den refunderes ved avbestilling senest 24 timer før første avgangstid på billetten. Tur/retur-billetter regnes som én billett, og kan kun refunderes i sin helhet. Ved refundering av billetter tilbakeføres automatisk pengene til det samme kredittkortet som ble benyttet ved kjøp. En slik tilbakeførsel tar vanligvis inntil fem virkedager. Fyll ut dette skjemaet for refusjon av billett.

Pga lang ventetid oppfordrer vi alle til å sende skriftlig refusjonsforespørsel på via skjema. 

Ved feilbestilling refunderer vi billetten dersom du benytter dette skjemaet umiddelbart (maks én time) etter kjøp.

Billettsalget på nett kan i noen tilfeller stenge 24 timer før passeringstid. Kunden må derfor sørge for å kjøpe billetten i god tid for å være sikker på å få de beste prisene. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett.

Dersom nedetid eller andre tekniske problemer på nettsiden medfører at det ikke er mulig å kjøpe billetter på nor-way.no, må billetter kjøpes på bussen til ordinær pris. Dette under forbehold om at det er plass på bussen. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett. Den oppgitte prisen under "Kjøp nå" gjelder kun ved kjøp av billett på nor-way.no.

Vi anbefaler alle reisende å kjøpe billett i god tid før reise. Da sikrer du deg at det er ledige plasser på bussen. Vi får samtidig mulighet til å rette eventuelle tekniske problemer slik at du som kunde fremdeles har tid til å kjøpe billett før din reise.

Prisdifferansen mellom pris på buss og nettpris refunderes ikke, selv om forhåndskjøp ikke var mulig pga tekniske problemer på nettsiden. 

Overgangsregler

Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler. Når en reise innebærer bytte av buss eller fra buss til tog, båt eller fly, skal det beregnes overgangstid. Ved bytte fra NOR-WAY Bussekspress' busser til andre busser, tog eller fly er gyldig overgangstid:

  • 60 minutter ved bytte fra en NOR-WAY-buss til tog, båt, fly* eller busser operert av andre selskap
  • 30 minutter ved bytte fra en NOR-WAY-buss til en annen NOR-WAY-buss

For reiser hvor kortere overgangstid er valgt kan det ikke gjøres krav på refusjon av kostnader til alternativ transport eller andre påløpte utgifter som følge av tapt forbindelse.

* Ved bussankomst til flyplass skal innsjekkingstid hos flyselskap beregnes i tillegg.

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kundeservice.

Back to top