NOR-WAY Bussekspress logo

Kjøpsvilkår

Disse vilkårene gjelder for billetter som kjøpes på nor-way.no

Strekkode/referansenummer

Dokument med strekkode / referansenummer må medbringes under hele reisen - enten digitalt eller på papir.

Du som kunde må selv sørge for at strekkode eller referansenummer ikke kommer på avveie. Dersom andre benytter seg av disse, vil billetten bli registrert som benyttet og bli ugyldig for deg.

Sjekk informasjonen

Du som kunde er selv ansvarlig for å kontrollere at:

  • riktig reiserute, avgangstid og dato er valgt
  • riktig billettype er valgt, og må kunne fremvise gyldig legitimasjon
  • riktig e-postadresse er lagt inn ved kjøp

Billetten kan kun benyttes på angitt reisestrekning, dato og avgangstid den er utstedt for. Dette gjelder også for returreise.
Unntak for Flybussen linje FB2: Billetten har fjorten timers fleksibilitet og er gyldig fra og med to timer før, til og med tolv timer etter avgangstiden som står på billetten.

Endring og refusjon

Billetten du har kjøpt kan ikke endres, men kjøpssum vil refunderes ved avbestilling senest 24 timer før første avgangstid på billetten. Tur/retur-billetter regnes som én billett, og kan kun refunderes i sin helhet - 24 timer før første avreise. Ved refundering av billetter tilbakeføres automatisk kjøpssum til det samme kredittkortet som ble benyttet ved kjøp. En slik tilbakeførsel tar vanligvis inntil fem virkedager.

For refusjon av billett, benytt deg av refusjonsskjema. Merk at pga stor pågang så kan bekreftelse på utført refusjon komme etter avreise. 

Reisegaranti ved streik

Reisegarantien omfattes ikke av streik. Det betyr at man ikke får refundert billett når avgang blir kansellert pga streik. Alternativ transport vil heller ikke bli refundert

Ved feilbestilling refunderer vi billetten dersom du benytter dette skjemaet umiddelbart (maks én time) etter kjøp.

Pris og bestilling

Billettsalget på nett kan i noen tilfeller stenge 24 timer før avgang. Kunden må derfor sørge for å kjøpe billetten i god tid for å være sikker på å få de beste prisene. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett.

Dersom nedetid eller andre tekniske problemer på nettsiden medfører at det ikke er mulig å kjøpe billetter på nor-way.no, må billetter kjøpes på bussen til ordinær pris. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett. Den oppgitte prisen under "Kjøp nå" gjelder kun ved kjøp av billett på nor-way.no. Uten forhåndsbestilling er man ikke garantert plass på bussen. 

Prisdifferansen mellom pris på buss og nettpris refunderes ikke, selv om forhåndskjøp ikke var mulig pga tekniske problemer på nettsiden. 

Overgangsregler

Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler. Når en reise innebærer bytte av buss eller fra buss til tog, båt eller fly, skal det beregnes overgangstid. Ved bytte fra NOR-WAY Bussekspress' busser til andre busser, tog eller fly er gyldig overgangstid:

  • 60 minutter ved bytte fra en NOR-WAY-buss til tog, båt, fly* eller busser operert av andre selskap
  • 30 minutter ved bytte fra en NOR-WAY-buss til en annen NOR-WAY-buss

For reiser hvor kortere overgangstid er valgt kan det ikke gjøres krav på refusjon av kostnader til alternativ transport eller andre påløpte utgifter som følge av tapt forbindelse.

* Ved bussankomst til flyplass skal innsjekkingstid hos flyselskap beregnes i tillegg.

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kundeservice.

Back to top