NOR-WAY Bussekspress logo

Setereservasjon og barnesete

På flere av NOR-WAY-avgangene så er det nå mulighet for å velge å sitte alene eller å booke barnesete.

Du bestiller ekstra sete, barnesete og andre tilleggsfasiliteter sammen med billetten din. Du finner ekstrafasilitetene på oppsummeringssiden før du betaler for reisen.

Merk at det kan være variasjoner i tilbudet fra rute til rute. Det er ikke mulig å kjøpe produkter om reisen din innebærer overgang mellom ulike ruter og bussbytte. 

Sitt alene - reserver setet ved siden av deg

Om du ønsker å være garantert å sitte alene på reisen, så kan du reservere setet ved siden av deg når du bestiller billetten. Setet ved siden av deg blir da merket med 'Sitt alene' og du får hele dobbeltsetet for deg selv under reisen.

Velg 1 stk Sitt alene på bekreftelsessiden når du bestiller billett. Takst på ekstra sete avhenger av ruten du reiser med.  

Barnesete

Vi tilbyr reservasjon av barnesete for barn i alderen 1-4 år (maks vekt 18 kg). Det er opp til 2 disponible barneseter per avgang og du reserverer setet sammen med billetten din.

Barneseter for mindre eller større barn må medbringes.

Bussene har også inntil to puter som kan legges i setet. Disse kan ikke reserveres.

Sitt foran

På NW400 Kystbussen, NW420 Sognefjordekspressen og NW180 Haukeliekspressen så kan du nå sikre deg framsete i bussen gjennom produktet Sitt foran. Legg til produktet når du bestiller billett. 

På NW400 Kystbussens Strake veien-avganger tilbys også:

Komfortsete  

Bestill komfortsete og reis i bredere seter med legghviler, armhvilere og regulerbar nakkestøtte.

Selvbetjent arbeidssone

Om du ønsker å arbeide mens du sitter på bussen så anbefaler vi å bestille selvbetjent arbeidssone. Her får du tilgang på foldbart arbeidsbord, strømuttak, egen kaffemaskin og kjøleskap.

Panoramaseter

Om du ønsker en helt spesiell reise med bussen der du har panoramautsikt hele veien anbefaler vi Panoramaseter. Dette er Komfortseter i 2. etasje med 180 graders utsikt.

Back to top