NOR-WAY Bussekspress logo

Så behagelig har du aldri reist mellom Stavanger og Bergen før

Med Kystbussens nye dobbeltdekker vil reisen føles som en drøm du aldri vil våkne opp fra. Nå kan du få en unik reiseopplevelse mellom Stavanger og Bergen.

Kystbussens nye dobbeltdekkere

NYTT TILBUD: Kystbussens sjåfører Sverre Aardal t.v. og Jan Åge Knutsen gleder seg til å ønske passasjerer velkommen i splitter nye dobbeltdekkere .

Bussjåfør Sverre Aardal har kjørt buss for Kystbussen i mange år, og kan snart kjøre strekningen Stavanger-Bergen i blinde. Nå har han hentet en av de nye dobbeltdekkerne fra Belgia – og er sikker på at passasjerene vil sette pris på den unike komforten i de nye bussene.

- Turen ble rene luksusreisen!, sier Aardal. 

Dobbeltdekkerne er utstyrt med ekstra behagelige seter, god beinplass, panoramautsikt over landskapet, og enkeltseter for de som ønsker å sitte alene.

- Dette er et nytt og spennende tilbud, og meg bekjent er det ikke et slikt tilbud på ekspressruter i Norge til dags dato. Disse bussene er bygget og innredet spesielt med tanke på Kystbussen og ruten Stavanger-Bergen. Jeg er en av de største entusiastene for denne bussen! 

Bussene er i tillegg et godt miljøvennlig alternativ.

Søk opp din billett her

Ekstra god komfort

Aardal er svært imponert over Kystbussens satsing på at passasjerene skal få en god opplevelse.

- I de nye dobbeltdekkerne er det nesten finere å være passasjer enn sjåfør, ler han. - Jeg har aldri vært inne i en buss som er så flott og har så fantastisk gode seter, som i disse bussene.

Med sitt nye tilbud har Kystbussen lagt vekt på at stolene skal være ekstra komfortable, og leverandøren av setene har aldri tidligere levert stoler med så høy kvalitet.

- Det er god plass mellom setene, god plass til beina, og mulighet til å bestille seter hvor man får sitte alene, forteller han.

Dette er et tilbud for reisende som ønsker å ha ekstra plass for seg selv, og ved forhåndsbooking av disse plassene er man garantert å få sitte alene. Alle seter er oppgradert med ekstra god komfort, uansett hvor i bussen man sitter.

I tillegg er bussen utstyrt med to selvbetjente arbeidsplasser, hvor man får tilgang til et skrivebord og ekstra strømuttak, i tillegg til eget kjøleskap og kaffemaskin.

Selvbetjent arbeidsplass

KONTOR MED UTSIKT: På Kystbussen ligger alt til rette for en god arbeidsøkt om bord. FOTO: Morten Wanvik

Reisen passer derfor også for dem som skal på jobbreise, og bussjåføren tror tilbudet blir populært.

Kom frem uthvilt

Sjåfør Jan Åge Knutsen har også hentet buss fra Belgia, og er enig med Aardal i at komforten i bussen er i en egen klasse.

- Stolene har legghvilere, og er fantastiske å sitte i. Det er god avstand til naboen og setet foran, så selv om naboen foran deg lener setet bakover, vil du ha god plass til beina. Selv om det er full buss vil du ha god luft rundt deg!

I tillegg kan man booke komfortseter, som er bredere, har armhvilere på begge sider, legghviler og en bred, regulerbar nakkestøtte. Selv standardsetene er bedre enn i de vanlige bussene.

Her ligger alt til rette for en behagelig reise, mener Knutsen.

- Her kan man sove fra Bergen til Stavanger, ler han.

Tettere på naturen med panoramatak

I tillegg til god komfort, er bussens øverste etasje utstyrt med glasstak, som gir passasjerene et unikt innblikk i naturen. Utsikten gjør reisen ekstra spesiell.

Panoramasete Kystbussen

NYT TUREN: Med panoramaseter har du 180 graders utsikt hele veien. FOTO: Morten Wanvik

- Vi kjører i flott landskap og skiftende natur, så passasjerene vil oppleve at de får utrolig mange inntrykk av landskapet rundt seg. Glasstaket gir en mulighet til å nyte naturen på en annen måte, forteller Aardal, som mener passasjerene kommer tettere på naturen når man kjører buss Stavanger-Bergen, fremfor å ta fly.

Bussene er også et godt miljøvennlig alternativ.

Aardal forteller at han gleder seg til å ta i mot passasjerene, og støttes av kollega Knutsen, som tror tilbudet vil bli populært.

- Jeg tror den blir tatt veldig godt i mot!, avslutter Knutsen.

Nysgjerrig og lyst til å velge dobbeltdekker på din neste reise Stavanger-Bergen?

Søk opp din billett her

Dette er de nye Kystbussene: 

  • Komfortseter: Bredere seter, armhvilere på begge sider, legghviler og bred nakkestøtte som kan reguleres og har «soveøre». Plassene er i andre etasje.

  • Panoramaseter: 180 grader unik utsikt over landskapet i komfortseter.

  • Oppgraderte seter i hele bussen, med regulerbar nakkestøtte og «soveøre».

  • Mulighet for å booke enkeltseter, slik at man er garantert å sitte alene.

  • Egne kontorplasser med foldebord, ekstra strømuttak, eget kjøleskap og kaffetrakter.

Leverandør har aldri levert en buss med så høy standard på setene noen gang!

 

Back to top