NOR-WAY Bussekspress logo

Kjære pendler i Rogaland

Med flere morgenavganger, raskere ruter og gode rabattordninger ligger alt til rette for en enklere pendlerhverdag i 2023.

Gode rabattordninger med Kolumbus gir rimeligere reise mellom Haugesund og Stavanger. Foto: Magne Håheim

Pendler du mye mellom Haugesund og Stavanger kan du nå se frem til flere avganger og raskere ruter på Kystbussen, i splitter nye dobbeltdekkere. «Strake veien» konseptet som tidligere kun gjaldt strekningen mellom Bergen og Stavanger, videreføres nå til strekningen Haugesund-Stavanger, med raskere reisetid og færre stopp. Se etter avganger merket med «Strake veien» i rutesøket.

Sjekk våre ruter her

Nye morgenavganger

For deg som liker å komme deg av gårde tidlig, kan du nå glede deg over nye ruter. Med morgenavgang fra Haugesund kl. 05:55 retning Stavanger, og første avgang fra Stavanger retning Bergen kl.05:45 rekker du frem i god tid til arbeidsmøter og avtaler.

Kystbussen kjører fra sentrum til sentrum, og gir deg mulighet til å forberede arbeidsdagen i stedet for å bruke unødvendig tid på å finne parkering.

Samarbeid med Kolumbus gir gunstige rabattordninger

Har du 30- eller 365-dagersbillett for to eller flere soner fra Kolumbus? Da kan du reise med Kystbussen for kun 100,- mellom Haugesund og Stavanger.

Tilleggsbillettene med Kystbussen må kjøpes på nett i forkant, ved å legge inn «kolumbusvoksen» i rabattfeltet. Her kan du lese mer om hvordan du bestiller med rabattkode.

Søk opp avganger her

Husk at du til enhver tid må kunne fremvise gyldig periodebillett fra Kolumbus i billettappen, i tillegg til billett fra Kystbussen.

Nye busser skreddersydd for pendlere

Få en enda mer behagelig reise med Kystbussens splitter nye busser! På de fleste «Strake veien» avgangene settes det nå inn dobbeltdekkere. Her kan du booke egen arbeidsstasjon med tilgang til arbeidsbenk med strømuttak, egen kaffemaskin og kjøleskap. Det er også tatt høyde for at du sitter alene dersom man reserverer disse plassene. Reiser du sammen med en kollega kan begge benytte pulten.

I tillegg til arbeidsstasjoner er det mulighet for å booke komfortseter på øverste dekk i bussen. Her slapper du av i gode seter, med egne legghviler og regulerbare nakkestøtte. Her reiser du uthvilt både til og fra jobb!

Er du i tvil om ruten du reiser med er i dobbeltdekker, kan du se på tilleggsproduktene som kan bestilles sammen med reisen. Er det mulighet for å bestille arbeidsstasjon eller komfortsete, er det da en avgang med dobbeltdekker.

Her kan du lese mer om Kystbussens nye dobbeltdekkere. 

Vi ser frem til å være en del av din arbeidsdag!

Velkommen om bord!

Back to top