NOR-WAY Bussekspress logo

Sognefjordekspressen

Linje NW420 Sogndal–Lærdal–Flåm–Voss–Bergen–Haukeland sjukehus

Sognefjordekspressen er en ypperlig måte å reise mellom Sogn og Bergen på! Med ca. 4 timer i Bergen, er ruten er lagt opp slik at det er mulig å reise t/r Sogndal-Bergen på samme dag for å gjennomføre møter, legeavtaler o.l. Bussen stopper ved inngangen til Haukeland Sykehus.

Ruten passerer kjente steder som Voss, Flåm og Lærdal. Den kan fint kombineres med turer til Flåm og videre med båt eller tog derfra. Så her er det mange muligheter for de som vil oppleve kjente severdigheter som flåmsbanen eller den vakre naturen i området.

Rutetider og billetter

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

Skyss periodekort på ekspressbuss i Vestland

Som kunde med Skyss periodekort kan du nå reise fritt innenfor den sonen billetten din gjelder både med rutebuss og ekspressbuss i hele Vestland fylke. Les mer om Skyss soner.

  • Benytter du deg av Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett, kan du reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker.
  • For deg med Skyss 30- dagers ungdomsbillett kan du reise fritt i alle soner.

Merk at du ikke er garantert plass på bussen med periodekort. Bruk rabattkode  skyssSogn og forhåndsbestill billett for å være garantert plass. Det vil i kjøp legges til en kostnad for å reservere sete.

Merk: Det er viktig at reisende med periodekort/ungdomskort alltid har med gyldig kvittering (aktiveringskvitteringen MED gyldig til-dato) og legitimasjon på bussen.

Merk at Skyss-billetter ikke kan brukes på strekningen Bergen busstasjon og Trengereid. På denne strekningen må det kjøpes egen billett. 

Reiser til Haukeland sjukehus eller Bergen lufthavn, Flesland

Nå kan du reise med bussen helt til Haukeland sjukehus og Bergen lufthavn, Flesland. 

Haukeland sjukehus

Sognefjordekspressen tilbyr nå to korresponderende avganger mellom Bergen busstasjon og Haukeland sykehus alle hverdager. Dette gjør at du trygt og enkelt kan ankomme sykehuset til avtaler og få en god reiseopplevelse hele veien. 

En egen minibuss stopper på samme plattform som Sognefjordekspressen stopper på slik at det er enkelt å bytte buss når du ankommer Bergen. Sjåførene vil også bistå de som har behov for det.  

Se avganger Sogndal - Haukeland sjukehus (hverdager)

Bergen lufthavn, Flesland

Flere Fjordekspressen-avganger starter og slutter nå på Bergen lufthavn. Dette gjør at du kan reise direkte til flyplassen uten bytter.

Se avganger Sogndal - Bergen lufthavn

Ungdomsbillett Vestland

Med gyldig Skyss ungdomsbillett/kort for Vestland kan du reise fritt på Sognefjordekspressen.

For å være sikret plass på bussen kan vi tilby plassreservasjon på nett for ungdom med gyldig ungdomsbillett/kort i Vestland fylke mot en avgift på kr. 29,-. Benytt rabattkode i reisesøket: skyssSogn.

Samme vilkår som andre reiser med ungdomsbillett/kort gjelder. Husk alltid gyldig kvittering ved bruk av skysskort. Du kan ikke fornye skyss-kortet i ekspressbussene.

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Tide Buss AS som drifter Sognefjordekspressen: 

Telefon: 05505
[email protected]

 

rutekart

Linje: NW420

Reisetid mellom Sogndal og Bergen:

Ruten har en daglig avgang i hver retning, utenom lørdager. I sommersesongen kjører Sognefjordekspressen to daglige avganger.

Viktige endringer i nettbutikken

Reiser du med oss fra Dale Heradshus?

Da må du notere deg viktige endringer i billettsalg fra og med 1. desember.

Les mer
Reis med periodekort fra Skyss

Reis med Skyss periodebillett på Sognefjordekspressen

Har du Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett kan du reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker.

Les mer

Sognefjordekspressen utvider rutetilbudet

Fra 1.mai kan du reise til eller fra Bergen Lufthavn Flesland med Sognefjordekspressen.

Les mer om rutetilbudet her
Passasjer som ser ut av vinduet.

Det lønner seg å bestille Sognefjordekspress-billetten tidlig

For deg som kunde betyr dette at du blir premiert når du bestiller i god tid og på nett!

Bussavgang en vintermorgen

Tidlige morgenavganger med bussene

Velkommen om bord til en rolig morgenstund, hvor du kan overlate kjøring og føre til sjåføren.

Back to top