NOR-WAY Bussekspress logo

Ta buss til Haukeland sjukehus og Bergen lufthavn, Flesland

Du har nå muligheten til å reise smidig til både Haukeland sykehus og Bergen lufthavn, Flesland ved hjelp av Kystbussen, Fjordekspressen og Sognefjordekspressen.

Buss til og fra Haukeland sjukehus

Vi tilbyr busstransport til og fra Haukeland sykehus og Haukeland hotell. Fjordekspressen har nå fire korresponderende avganger hver dag mellom Bergen busstasjon og Haukeland sykehus/Haukeland hotell, i tillegg er det to korresponderende avganger med Sognefjordekspressen.

Fra 02.01.24 tilbyr Kystbussen hele 13 korresponderende avganger, noe som sikrer trygg og enkel reise til avtaler, samtidig som du får en behagelig reiseopplevelse hele veien.

For ekstra praktisk tilrettelegging stanser en dedikert minibuss på samme plattform som ekspressbussene ved ankomst til Bergen, noe som forenkler overgangen mellom bussene. Våre sjåfører er også tilgjengelige for å bistå de som måtte trenge det.

På Fjordekspressen og Kystbussen er avgangene planlagt slik at de som har avtaler på sykehuset mellom kl. 10.00 og 16.00 kan reise tur/retur samme dag.

Se avganger Førde - Haukeland sjukehus (hverdager)

Se avganger Sogndal - Haukeland sjukehus (hverdager)

Se Kystbussens avganger til Haukeland sykehus (hverdager)

NOR-WAY-buss med Bergen-skilt

Buss til og fra Bergen lufthavn, Flesland

Flere avganger med Fjordekspressen og Sognefjordekspressen starter og slutter nå på Bergen lufthavn. Dette gjør at du kan reise direkte til og fra flyplassen uten bytter.

Se avganger Førde - Bergen lufthavn

Se avganger Sogndal - Bergen lufthavn

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress