NOR-WAY Bussekspress logo

Ta buss til Haukeland sjukehus og Bergen lufthavn, Flesland

Du har nå muligheten til å reise smidig til både Haukeland sykehus og Bergen lufthavn, Flesland ved hjelp av Kystbussen, Fjordekspressen og Sognefjordekspressen.

Buss til og fra Haukeland sjukehus

transport til haukeland sykehus

Mandag til fredag har Fjordekspressen, Kystbussen og Sognefjordekspressen flere korresponderende ruter med dedikert minibuss fra Bergen busstasjon til Haukeland sykehus og Haukeland hotell. Søk opp din reise i rutesøket for å se hvilken avganger dette gjelder.  

Minbussen benytter samme busstoppet på Bergen busstasjon som ekspressbussene, og våre sjåfører legger til rette for en smidig overgang mellom bussene. Våre sjåfører er også tilgjengelige for å bistå de som måtte trenge det. Dersom ekspressbussen skulle bli forsinket inn til busstasjonen, venter minibussen ved busstoppet. 

På Fjordekspressen og Kystbussen er avgangene planlagt slik at de som har avtaler på sykehuset mellom kl. 10.00 og 16.00 kan reise tur/retur samme dag.

Se avganger Førde - Haukeland sjukehus (hverdager)

Se avganger Sogndal - Haukeland sjukehus (hverdager)

Se Kystbussens avganger til Haukeland sykehus (hverdager)


MERK: Korresponderende rute til Haukeland innstilles i ferieukene 27-31. I uke 32 er ruten tilbake i vanlig drift. 

Vi kan tilby:

  • Erfarne og serviceorienterte sjåfører som følger deg hele reisen, inkludert inn og ut av resepsjonsområdet på sykehuset.
  • Moderne og komfortable busser 
  • Rullestolvennlig
  • Våre sjåfører hjelper deg med håndtering av all bagasje. 
  • Ønsker du et dobbeltsete helt for deg selv kan du nå bestille tilleggsproduktet "Sitt alene". Du er da garantert et dobbeltsete og kan sitte uforstyrret hele veien.  

 

Velkommen om bord! 

NOR-WAY-buss med Bergen-skilt

Buss til og fra Bergen lufthavn, Flesland

Flere avganger med Fjordekspressen og Sognefjordekspressen starter og slutter nå på Bergen lufthavn. Dette gjør at du kan reise direkte til og fra flyplassen uten bytter.

Se avganger Førde - Bergen lufthavn

Se avganger Sogndal - Bergen lufthavn

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress