NOR-WAY Bussekspress logo

Konkurrenten

Linje NW192 Oslo–Arendal–Kristiansand–Flekkefjord–Stavanger

Konkurrenten knytter Oslo og Kristiansand sammen med hyppige avganger. Daglig kjører avganger videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sør-Vestlandet er tilgjengelig med buss.

NW192 Konkurrenten tilbyr langt over 100 avganger ukentlig mellom Stavanger, Sørlandet og Oslo. Med kort reisetid og ekspressavganger er dette den mest effektive reisemåten til Oslo, Arendal, Grimstad, Lillesand og Kristiansand. Fra Stavanger har vi korresponderende avganger til Haugesund, Stord og Bergen.

Om du skal reise til/fra Kragerø og Risør, er det mulig å kjøpe billett helt frem og ha tilbringerbussen inkludert i prisen allerede ved nettkjøpet. Gi alltid beskjed til sjåføren hvis du skal videre med tilbringerbussen fra Tangen til Kragerø / fra Vinterkjær til Risør. I helger og i ferietider kan det være utfordrende med korrespondansen til tilbringerbussen mot Kragerø.

Kortere reisetid – kun stoppbetjening ved registrert påstigning og avstigning

Vi prioriterer å gjøre din reisetid så rask og effektiv som mulig. Derfor stopper bussen kun der det er registrert at noen skal gå av og på bussen. Dette sparer deg 11 minutter på reisetiden.

Avganger som er merket med «Raskeste mellom Kristiansand/Arendal og Oslo» har ikke pause underveis.

Forhåndsbestilling av billett gjør du ved å søke på avreisested og destinasjon i reiseplanleggeren øverst på siden. Du kan bestille billett fram til 15 minutter før avgang.

Ruteinformasjon og billetter

Ved søk i reiseplanleggeren på forside finner du alltid tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der for å få full oversikt over tilbudet. 

Ny holdeplass ved Longumkrysset øst for Arendal

Kan det være vanskelig å finne parkering på Harebakken? Fra 1. juni betjener vi Longumkrysset øst for Arendal. Her finner du mange parkeringsplasser og det er kort vei fra Eydehavn, Tromøya og Krøgenes.

Busstopp Håneskrysset signalstyrt

Holdeplassen er signalstyrt mot Oslo

 

Holdeplassen Håneskrysset i Kristiansand er signalstyrt mot Oslo, så du må trykke på knapp på holdeplassen for at bussen skal kjøre av E18 og stoppe. 

Fly fra/til Sola eller Torp?
  • Konkurrenten kjører daglig til og fra Stavanger Lufthavn Sola.
  • Konkurrenten kjører daglig til og fra Fokserød bussholdeplass v/Shell – en 5-minutters taxitur fra Torp Lufthavn.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Minicruse til/fra Hjortneskaia (Filipstad) Color Line

Konkurrenten kjører daglig til Color Line terminalen på Hjortneskaia/Filipstad der Kiel-ferga går fra. For å bestille billett søker du på Filipstad i reiseplanleggeren.

Avgang daglig fra Hjortneskaia kl. 11:05, ankomst daglig til Hjortneskaia kl. 11:38.

 

Ikke lenger stopp på Telemarksporten

NW192 Konkurrenten kjører ikke lenger innom Telemarksporten. Alternative holdeplasser for på- og avgang er Skjelsvik knutepunkt og Langrønningen. 10 min stopp med mulighet for kjøp av mat blir nå på Circle K Langrønningen. 

Kundeservice

For spørsmål om tilbudet vårt, avganger og dine rettigheter finner du informasjon under Reiseinfo. Rutetider finner du gjennom å søke i rutesøket. 

Har du andre spørsmål?

Kontakt kundeservice via kontaktskjema på kundeserviceside eller epost [email protected]. Telefon: 22 31 31 50 er åpen mandag-fredag 08:00-19:00 og lørdag 09:00-15:00.

For ruteinformasjon søndag kontakt tlf.: (+47) 37 93 15 15 eller [email protected].

Har du glemt igjen noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Konkurrenten.

 

rutekart

Linje: NW192

Reisetid mellom Oslo og Stavanger: ca. 9 timer og 30 minutter

Reisetiden inkluderer 20 minutters pause i Kristiansand og 5 minutter på Flekkefjord rutebilstasjon.

Korresponderende bussruter:

Flere avganger kjører gjennomgående OsloKristiansandFlekkefjordStavanger. De fleste av disse avgangene kjører innom Stavanger Lufthavn Sola og SUS (hovedveien forbi).

Noen avganger kjører direkte med færre stoppesteder mellom OsloArendalKristiansand.

Skjærgårds Music & Mission plakat

Ta bussen til Skjærgårds

Reis helt til Risøya og Skjærgårds Music & Mission i juli med NW192 Konkurrenten!

Back to top