NOR-WAY Bussekspress logo

Konkurrenten

LinjeNW192Oslo-Kristiansand-Stavanger

Konkurrenten knytter Oslo og Kristiansand sammen med hyppige avganger. Daglig kjører avganger videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sør-Vestlandet er tilgjengelig med buss.

NW192 Konkurrenten tilbyr langt over 100 avganger ukentlig mellom Stavanger, Sørlandet og Oslo. Med kort reisetid og ekspressavganger er dette den mest effektive reisemåten til Oslo, Arendal, Grimstad, Lillesand og Kristiansand. Fra Stavanger har vi korresponderende avganger til Haugesund, Stord og Bergen.

Om du skal reise til/fra Kragerø og Risør, er det mulig å kjøpe billett helt frem og ha tilbringerbussen inkludert i prisen allerede ved nettkjøpet. Gi alltid beskjed til sjåføren hvis du skal videre med tilbringerbussen fra Tangen til Kragerø / fra Vinterkjær til Risør. I helger og i ferietider kan det være utfordrende med korrespondansen til tilbringerbussen mot Kragerø.

Kortere reisetid – kun stoppbetjening ved registrert påstigning og avstigning

Vi prioriterer å gjøre din reisetid så rask og effektiv som mulig. Derfor stopper bussen kun der det er registrert at noen skal gå av og på bussen. Dette sparer deg 11 minutter på reisetiden.

Avganger som er merket med «Raskeste mellom Kristiansand/Arendal og Oslo» har ikke pause underveis. Øvrige avganger har 10 min pause underveis på Langrønningen med unntak avgang fra Oslo kl. 19:30 og 05:10 fra Kristiansand.

Forhåndsbestilling av billett garanterer deg plass på bussen, og du gjør det ved å søke på avreisested og destinasjon i reiseplanleggeren øverst på siden. Du kan bestille billett fram til 15 minutter før avgang.

Ruteinformasjon og billetter

Søk i reiseplanlegger gir alltid avganger med oppdaterte priser og billetter. Velg et av forslagene under, eller søk i reiseplanlegger.

Søk Oslo–Kristiansand

Søk Kristiansand-Oslo

Søk Arendal-Oslo

Søk Oslo-Arendal

Søk Stavanger-Oslo

Søk Stavanger-Kristiansand

 

 

Farte reisekort på NW192 Konkurrenten

Du kan reise med NW192 Konkurrenten i Telemark med Periodebillett Telemark/Hele fylketFarte reisekort.

  • Gyldig strekning er Tangen – Skjelsvik
  • Bestill ved å bruke rabattkode: TFK2024 i reisesøket. Pris på strekningen skal da bli 0 kr.

Når billett kjøpes på forhånd med gyldig rabattkode vil den kun være gyldig hvis du kan fremvise gyldig Fartekort til sjåføren.

Om du har gyldig Farte-kort kan du også reise med bussen uten å ha bestilt på forhånd. Kortet vises da til sjåføren ved ombordstigning. Merk at du ikke er garantert plass på bussen uten forhåndsbooking.

Busstopp Håneskrysset signalstyrt

Holdeplassen Håneskrysset i Kristiansand er signalstyrt mot Oslo, så du må trykke på knapp på holdeplassen for at bussen skal kjøre av E18 og stoppe. 

Fly fra/til Sola eller Torp

  • Konkurrenten kjører daglig til og fra Stavanger Lufthavn Sola.
  • Konkurrenten kjører daglig til og fra Fokserød bussholdeplass v/Shell – en 5-minutters taxitur fra Torp Lufthavn.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Minicruise til/fra Filipstad (Hjortneskaia) Color Line

Konkurrenten kjører daglig til Color Line terminalen på Hjortneskaia/Filipstad der Kiel-ferga går fra. For å bestille billett søker du på Filipstad i reiseplanleggeren.

Avgang daglig fra Hjortneskaia kl. 11:05, ankomst daglig til Hjortneskaia kl. 11:38.

 

Pause på Langrønningen

Det er 10 minutter pausestopp på Langrønningen med mulighet for kjøp av mat på de fleste avganger. Unntak er avganger som er merket med "Raskeste mellom Kristiansand/Arendal og Oslo", avgang 19:30 fra Oslo og 05:10 fra Kristiansand. 

Merk at NW192 Konkurrenten kjører ikke lenger innom Telemarksporten. Alternative holdeplasser for på- og avgang er Skjelsvik knutepunkt og Langrønningen. 

 

Kundeservice

For spørsmål om tilbudet vårt, avganger og dine rettigheter finner du informasjon under Reiseinfo. Rutetider finner du gjennom å søke i rutesøket. 

Har du andre spørsmål?

Kontakt kundeservice via kontaktskjema på kundeserviceside eller epost [email protected].

Åpningstider for Kundeservice:

Mandag–torsdag kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00-19:00
Lørdag kl. 09:00–15:00
Søndag kl. 12:00–19:00

Eller kontakt Konkurrenten direkte på: (+47) 37 93 15 15 eller [email protected].

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Konkurrenten på (+47) 37 93 15 15 eller [email protected].

Linje NW192
Reisetid mellom: Oslo, Kristiansand og Stavanger: ca. 9 timer og 30 minutter

Flere avganger kjører gjennomgående Oslo–Kristiansand–Flekkefjord–Stavanger. De fleste av disse avgangene kjører innom Stavanger Lufthavn Sola og SUS (hovedveien forbi).

Noen avganger kjører direkte med færre stoppesteder mellom Oslo–Arendal–Kristiansand.

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress