NOR-WAY Bussekspress logo

Er du student og reiser til og fra i uker eller helger?

Hos NOR-WAY får du god rabatt med studentbillett. Se hvor rutene våre går!

kvinne holder nettbrett og smiler på buss med blå seter og røde gardiner

NOR-WAY Bussekspress har ruter over hele Sør-Norge og det lønner seg å bestille tidlig.

Reiser til og fra Oslo

Mange av rutene våre start og endestopp i Oslo, og du har mange reisemuligheter. Du kan reise sør mot Kristiansand og videre til Stavanger, mot vest over Haukeli i retning Haugesund og Bergen, gjennom Valdres og mot Trysil. Er du på vei fra et annet sted kan du reise til Oslo og oppleve byen med mange aktiviteter. Se alle rutene våre under:

NW192 Konkurrenten, NW180 Haukeliekspressen, NW160 Valdresekspressen, NW130 Trysilekspressen.

Pssst!
Visste du at du at du som student nå kan reise Stavanger-Oslo/Oslo-Stavanger for 329,-?
Eller mellom Lillehammer-Bergen/Bergen-Lillehammer for 399,-?

Reiser til og fra Bergen

Enten du bor i Bergen til vanlig, eller bor et annet sted og skal hjem, så er reisemulighetene mange både på Vestlandet og til Øst- og Sørlandet. Med NW400 Kystbussen kommer du til Haugesund og Stavanger. NW162 Øst-Vestekspressen har rute helt til Gjøvik og Lillehammer via Lærdal og Fagernes. NW431 Fjordekspressen kjører deg mellom Bergen, Førde og Stryn. Og med NW420 Sognefjordekspressen får du reise til og fra Sogndal. Se mer på hver ruteside!

Ekspressbuss foran vann

Reiser til og fra Sogndal

Studerer du i Sogndal til vanlig? Eller kanskje du bor et annet sted og skal på hjem til Sogn? NW420 Sognefjordekspressen krysser Sognefjorden og kjører deg sørover mot Bergen eller nordover til Sogndal. Om du heller skal østover, så har du mulighet til å hoppe av på Håbakken i Lærdal og kjøre videre med NW162 Øst-Vestekspressen som går mot Gjøvik og Lillehammer. Om du bytter på Fagernes så kan du også ta NW160 Valdresekspressen til Oslo.

Reiser til og fra Lillehammer/Gjøvik

Enten man skal på høstferie til Lillehammer/Gjøvik-området, eller har studiefri og vil reise et sted, har man mange bussmuligheter. NW162 Øst-Vestekspressen går hele veien fra Lillehammer til og fra Bergen via bl.a. Fagernes, Lærdal og Voss. Fra Lillehammer kan du bytte til NW160 Valdresekspressen på Bjørgo og komme til Oslo. I Oslo går det busser videre til Sørlandet, Telemark, Vestfold og mye mer.   

Reiser til og fra Kristiansand

Hvor enn man er langs sørlandskysten, så er NW192 Konkurrenten en enkel og billig reisemåte. Bussen går mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger. Her kan du altså både reise mot Vestlandet og Østlandet med mulighet for å komme seg videre med korresponderende ruter. I Stavanger kan turen gå videre nordover med NW400 Kystbussen.

Reiser til og fra Stavanger

Skal du reise til eller fra Stavanger? Du kan ta NOR-WAY-busser sørover, nordover og østover. NW192 Konkurrenten kjører deg sørover mot Kristiansand og Oslo, eller motsatt vei. Med NW400 Kystbussen kommer du deg mellom Bergen og Stavanger. Og drar du med Kystbussen til Haugesund så går NW180 Haukeliekspressen videre til Seljestad og øst over Haukeli.  

Skal du reise en av disse strekningene? 

Bergen-Oslo

Stavanger-Kristiansand

Sogndal-Bergen

Lillehammer-Oslo

Bergen-Stavanger

 

Back to top