NOR-WAY Bussekspress logo

Trysilekspressen

Linje NW130 Trysil–Elverum–Oslo lufthavn–Oslo Bussterminal

NW130 Trysilekspressen har nå avganger fredag og søndag. Se avgangstider i rutesøket. 

Mange tenker på Trysil som en en vinterdestinasjon med høy puls og sportslige aktiviteter i skisesongen fra desember til april. Det mange ikke er klar over, er at Trysil er den optimale ferie- og weekend destinasjonen med aktiviteter for hele familien – både sommer og høst. Det er en grunn til at Trysil kalles Naturens fornøyelsespark. Dermed er det ingen grunn til å la hytta stå ubrukt i høstsesongen.

Foto: Øyvind Lund

www.trysil.com

Rutetabell og billetter

Rutesøket øverst på siden gir alltid oversikt over tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter.

Trysilekspressen ligger nå med tilgjengelige avganger helt til 30. november. Avganger utover høsten blir lagt ut senest 31. oktober. 

 

 

 

 

Fly fra/til Oslo Lufthavn?

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Boreal Transport som drifter Trysilekspressen:

telefon: (+47) 481 66 900.

rutekart

Linje: NW130

Reisetid mellom Oslo og Trysil: 3 timer og 20 minutter

I vintersesongen kjører bussen helt opp til Høyfjellssenteret.

Buss på vei

Streiken er avblåst

NW130 Trysilekspressen har vært innstilt i forbindelse med streik. Nå er streiken avblåst og avgangene vil i løpet av fredag 2. oktober være tilbake med avganger fredag og søndag.

Se flere detaljer
Back to top