NOR-WAY Bussekspress logo

Trysilekspressen

Linje NW130 Trysil–Elverum–Oslo lufthavn–Oslo Bussterminal

Trysil har Norges største skianlegg. Enten du foretrekker alpinløyper eller langrenn, er det tilrettelagt for alle, både nybegynnere eller de erfarne.

Men Trysil er en helårsdestinasjon. Vår, sommer og høst kan du velge mellom alt fra fiske, golf, fotturer, rafting til avslappende spaopplevelser.

Foto: Ola Matsson / Skistar.com

 

Rutetabell og billetter

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

 

 

 

 

 

 

Fly fra/til Oslo Lufthavn?

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Boreal Transport som drifter Trysilekspressen:

telefon: (+47) 481 66 900.

rutekart

Linje: NW130

Reisetid mellom Oslo og Trysil: 3 timer og 20 minutter

Mann ser ut av vinduet ombord på bussen

Reiseråd i koronatid

For en trygg reise med ekspressbussene, se oppdateringer gjeldende fra 3. desember.

Dame med strikketøy ombord på bussen

Kjøp julebilletten nå og få plass på avgangen som passer for deg

Ønsker du dobbeltsete for deg selv og vindusplass, husk å bestille "Sitt alene". Så er det bare å la julefreden senke seg når du er vel ombord og julereisen starter.

Alpinbakke i Trysil

Vinterrutene starter 6. desember

På litt under 4 timers busstur fra Oslo og under 2 timer fra Elverum kjører Trysilekspressen deg til alpinbakker og oppkjørte løyper i Trysil.

Back to top