NOR-WAY Bussekspress logo

Trysilekspressen

Linje NW130 Trysil–Elverum–Oslo lufthavn–Oslo Bussterminal

Reis med Trysilekspressen og kom deg helt enkelt til og fra fjellet med buss. Med kort reisetid fra Oslo til Trysil, og bussruter som går helt opp til Høyfjellssenter i vintersesongen, er Trysilekspressen et godt alternativ for dere som vil reise litt mer miljøvennlig.

Reis til Trysil året rundt

Trysil har Norges største skianlegg. Enten du foretrekker alpinløyper eller langrenn, er det tilrettelagt for alle, både nybegynnere og de erfarne. Så her er det bare å pakke med seg skiene og ta bussen til løypa.

Men Trysil er en helårsdestinasjon. I vår, sommer og høst sesongene kan du velge mellom alt fra aktiviteter som fiske, golf, fotturer, rafting til avslappende spaopplevelser.

Rutetabell og billetter

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

 

 

 

 

 

 

Fly fra/til Oslo Lufthavn?

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

rutekart

Linje: NW130

Reisetid mellom Oslo og Trysil: 3 timer og 20 minutter

Back to top