NOR-WAY Bussekspress logo

Trysilekspressen

LinjeNW130Oslo bussterminal-Oslo lufthavn-Elverum-Trysil

Reis med Trysilekspressen og kom deg helt enkelt til og fra fjellet med buss. Med kort reisetid fra Oslo til Trysil, og bussruter som går helt opp til Høyfjellssenter i vintersesongen, er Trysilekspressen et godt alternativ for dere som vil reise litt mer miljøvennlig.

Reis til Trysil året rundt

Trysil har Norges største skianlegg. Enten du foretrekker alpinløyper eller langrenn så er det tilrettelagt for alle, både nybegynnere og de erfarne. Så her er det bare å pakke med seg skiene og ta bussen til løypa.

Men Trysil er en helårsdestinasjon. I vår, sommer og høst sesongene kan du velge mellom alt fra aktiviteter som fiske, golf, fotturer, rafting til avslappende spaopplevelser.

Rutetider og billetter

Søk i reiseplanlegger gir alltid avganger med oppdaterte priser og billetter. Velg et av forslagene under, eller søk i reiseplanlegger.

Oslo–Trysil

Trysil–Oslo

Oslo–Elverum

Elverum–Oslo

Oslo lufthavn–Trysil

Fly fra/til Oslo Lufthavn

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

  • Linje NW130
    Reisetid mellom: Oslo bussterminal, Oslo lufthavn, Elverum og Trysil: ca. 3 timer og 20 minutter
Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress