NOR-WAY Bussekspress logo

Trysilekspressen

Linje NW130 Trysil–Elverum–Oslo lufthavn–Oslo Bussterminal

Mange tenker på Trysil som en en vinterdestinasjon med høy puls og sportslige aktiviteter i skisesongen fra desember til april. Det mange ikke er klar over, er at Trysil er den optimale ferie- og weekend destinasjonen med aktiviteter for hele familien – hele året. Det er en grunn til at Trysil kalles Naturens fornøyelsespark. Uansett sesong, det er ingen grunn til å la hytta stå ubrukt.

Foto: Jonas Hasselgren/Utefoto_www.trysil.no

 

Rutetabell og billetter

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

 

 

 

 

 

 

Fly fra/til Oslo Lufthavn?

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Boreal Transport som drifter Trysilekspressen:

telefon: (+47) 481 66 900.

rutekart

Linje: NW130

Reisetid mellom Oslo og Trysil: 3 timer og 20 minutter

I vintersesongen kjører bussen helt opp til Høyfjellssenteret.

Back to top