Trysilekspressen

Linje NW130 Trysil–Elverum–Oslo lufthavn–Oslo Bussterminal

På grunn av mindre reiseaktivitet grunnet reiserestriksjoner er alle avganger med Trysilekspressen innstilt inntil videre. Vi har ennå ikke fastsatt dato for oppstart. 

Mange tenker på Trysil som en en vinterdestinasjon med høy puls og sportslige aktiviteter i skisesongen fra desember til april. Det mange ikke er klar over, er at Trysil er den optimale feriedestinasjonen med aktiviteter for hele familien – også om sommeren. Det er en grunn til at Trysil kalles Naturens fornøyelsespark, dermed er det ingen grunn til å la hytta stå ubenyttet på sommerhalvåret.

På grunn av store endringer i tilbudet har vi for tiden ikke oppdaterte rutetabeller.

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

 

 

 

 

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Boreal Transport som drifter Trysilekspressen:

telefon: (+47) 481 66 900.

Linje: NW130

Reisetid mellom Oslo og Trysil: 3 timer og 20 minutter

rutekart

I vintersesongen kjører bussen helt opp til Høyfjellssenteret.