NOR-WAY Bussekspress logo

Helårsdestinasjonen Trysil – full fart for hele familien

Trysil er en kjent og populær feriedestinasjon hos både nordmenn og tilreisende fra utlandet. Ofte forbinder man Trysil med ski, snø og vinter – men Trysil er en ypperlig feriedestinasjon året rundt.

Stisykling i Trysil – sommeren er best på to hjul

Stisykling i TrysilFoto: Jonas Sjøgren / Destinasjon Trysil

Lurer du på hva som skjer i Trysil når vinter, snø sog skisesongen er over og vi kan nyte sommer og ferietid? Da kan du ta Trysilekspressen til sommerens sykkelparadis og Norges største terrengsykkelanlegg: Trysil Bike Arena. Med over 50 km bygde sykkelløyper, og over 100 km naturlige sykkelstier er Trysil et eldorado for sykkelentusiaster i alle aldre. Sykkel og annet utstyr leier du der.

Full fart i Trysilelva

Trysilelva er populær for fluefiskere, men også perfekt for rafting. Familierafting er et tilbud hvor familier med barn fra 6 år og oppover kan få en morsom og trygg opplevelse på vannet, i roligere partier av Trysilelva.

To båter på elverafting i TrysilFoto: Johan Wildhagen/Palookaville/trysil.no

Det skorter ikke på turmuligheter i Trysil, og her finner du flotte turer i alle slags lengder og vanskelighetsgrad. I Trysil har du mange turmål å velge mellom. Hva med en fottur til toppen av Trysilfjellet? Her ligger Brannvakthytta, et populært turmål for hele familien med fantastisk utsikt.

For flere turforslag til Trysil, se https://www.trysil.com/Gjore/Sommer/Vandring/

Turgåere i fjellet med et vann i bakgrunnenFoto: Hans Martin Nysæter/trysil.no

Mye moro for både små og store i Trysil

På sommeren finnes det mye gøy familien kan gjøre sammen i Trysil. Er dere heldig med været kan det kanskje friste med et bad? Trysil har flere badeplasser, så ikke legg igjen badetøyet hjemme.

For de rastløse kan klatreparken Høyt & Lavt i Trysil by på timevis med fart og moro, mens Trysil hestesenter byr på flere typer rideturer, uavhengig av erfaring.

Les mer om Trysil som reisemål hos Visit Norway

Ta bussen til Trysil

NW130 Trysilekspressen

Avganger til Trysil fra Elverum, Oslo lufthavn og Oslo Bussterminal

Holdeplass: Trysil Turistsenter, Radisson Blu Resort, Skistar Lodge Trysil og Trysil busstasjon

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress