NOR-WAY Bussekspress logo

Legg høstreisen til fjellet, byen eller sjøen

Høsten er her. Frister det med en hyttetur, fottur i fjellheimen eller kanskje årets siste tur ut på sjøen med båten?

Gjør noe bra for deg selv i høst

Hva med en langhelg der du samler gode venner eller familien, og nyter årets siste varme solstråler i godt lag?

Hva gir deg energi og motivasjon i hverdagen? Fremdeles er det sesong for å ta beina fatt i skogen eller på fjellet. I solveggen varmer fremdeles sola, enten du er på bytur eller ute i naturen.

Bussene fra NOR-WAY tar deg enkelt med til en rekke spennende destinasjoner. Bestill billett til noe som gir deg påfyll – og len deg tilbake i bussetet. La høsteventyret ditt starte idet du reiser og ikke når du kommer fram.

Gjør noe bra for deg selv i høst! Bestill billett til en høstavkobling med bussen.

Søk din neste reise her

Ruter til fjellet og til byen

Rutene våre dekker store deler av Sør-Norge, og du kan ta bussen både til små og store steder. 

Nå er det enkelt å få plass på koselige overnattingssteder og spisesteder. Du slipper kø til severdighetene, og ikke minst får du en flott bussreise fra by til by, gjennom mektige fjellandskap, langs fjorder og vakker natur ikledd høstens farger. 

Om du vil til høstfjellet så er Trysil, Valdres, Haukeli, Voss og Sogndal noen av mulighetene.

Vil du reise til byen, så kjører vi til og mellom flere større byer i Norge - Oslo, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Du kan blant annet ta bussen langs hele kysten, fra Oslo langs Sørlandet til Bergen, og videre til Førde. Eller krysse over fjellet mellom øst og vest - enten over Haukeli eller via Valdres, Flåm og Voss. For å få full oversikt, se mer informasjon om de ulike rutene.  

Bagasjen er inkludert

Litt bagasje må som oftest med når man reiser. Når du reiser med buss, får du ta med deg 2 kolli bagasje som legges i bagasjerommet under bussen. Inn på bussen kan du ta med en håndveske eller lignende med de viktigste tingene dine. Håndbagasjekofferten legger vi i bagasjerommet.

Det du vil ha med utover dette, som ekstra bagasje, spesialbagasje og sykkel, bestiller du sammen med billetten din. Se mer informasjon her.   

Nyt turen

På bussreisen ønsker du kanskje litt ekstra komfort! Da kan du bestille ”Sitt alene” samtidig med billetten og får reservert dobbeltsete og vindusplass, se mer om setereservasjon!

Mange som reiser med bussen liker best å bare slappe av i setet, høre på musikk og nyte utsikten. Bussen kjører deg gjennom mye fantastisk natur, og du får se mange nye steder om du bare følger med. Om du heller vil koble av, så er det mulig å ta med seg et nettbrett, pc eller en god gammeldags bok. Du finner strømuttak ved de fleste setene. 

Så er det bare å huske på at du reiser sammen med andre folk på tur. Da er det fint å ta hensyn til de rundt seg og være en hyggelig medpassasjer. God tur!

Back to top