NOR-WAY Bussekspress logo

Flybussen

Linje FB2 Oslo bussterminal–Oslo lufthavn

FB2 er midlertidig innstilt.

Vi har for øyeblikket ikke informasjon om når den vil starte opp igjen.

 

Her på nor-way.no kan du kjøpe billetter til Flybussens linje FB2.

Billetter til Flybussens linje FB2 har fjorten timers fleksibilitet – de er gyldige fra og med to timer før avgangstiden, og til og med tolv timer etter avgangstiden som står på billetten.

Bagasje

Inkludert i billetten kan du ta med 2 kolli bagasje (maks 30 kg) som skal plasseres i bussens bagasjerom. Håndbagasje tar du med gratis, så lenge det får plass under eget sete eller i hattehyllen på bussen. Husk å merke bagasjen din godt med navn, adresse og telefonnummer.

Rutetider og billetter

Reiseplanleggeren på forside er alltid oppdatert med tilgjengelige avganger, oppdaterte tider og billetter. Vi anbefaler at du søker der. 

Familierabatt på nett

På FB2 kan inntil fire barn, til og med 15 år, reise gratis i følge med en som betaler ordinær voksenbillett på nor-way.no. Når du kjøper billetten må alle barna registreres, familierabatten blir da trukket ifra automatisk.

Familierabatten gjelder ikke for Kundekort, skoleklasser, større grupper etc.

Overgangsregler

Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler. Flybussen har som regel flere avganger i timen fra Oslo Bussterminal til Oslo Lufthavn.

Kjøp billetten, helt frem til flyplassen, på nor-way.no

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Hvor er bussen?

Se hvor FB2-bussen befinner seg live på kartet.

Har du glemt eller mistet noe på bussen?

Ta kontakt med hittegods for Flybussens linjer:

FB2 Oslo–Oslo lufthavn

Linje: FB2

Reisetid mellom Oslo bussterminal og Oslo lufthavn: ca. 50–60 minutter

Back to top