NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen til fjellet

Lite er både så avslappende og slitsomt som å gå tur i fjellet. Uansett hva du ønsker - den norske fjellheimen byr på uendelig med steder du kan velge. Bussene fra NOR-WAY tar deg daglig til fjellet.

Her er noen av våre fjellfavoritter du lett kommer deg til med buss:

Mektige Jotunheimen

Jotunheimen er en favoritt blant mange. Her er du omringet av fjell, og kan gå fra hytte til hytte i dagevis (om ikke ukevis).

Bilde av fjell i Jotunheimen

Valdresekspressen tar deg med til bygdebyen Fagernes, et magisk utgangspunkt for opplevelser, og videre til Jotunheimen. Bussen går også til Beitostølen, som tilbyr mye moro for hele familien i naturskjønne fjellomgivelser også på sommeren. Til Fagernes kan du også ta Øst-Vestekspressen.

MB Bitihorn på Bygdin vannet

M/B Bitihorn, også kjent som «Bitihornbåten» tar deg over Bygdin på sommeren, og gir deg fantastisk natur allerede ombord. Båten er også et perfekt utgangspunkt for deg som vil begi deg innover i Jotunheimen.  

Romsdalseggen

Romsdalseggen byr på mye spenning for hele familien. Her kan du besøke det kjente utsiktspunktet Rampestreken, kjøre taubane, gå den spektakulære turen over eggen, utfordre deg i Via Ferrata eller nyte et bedre måltid med fantastisk utsikt til.

RomsdalseggenFoto: Norsk tindesenter

Romsdalseggenbussen tar deg med til det perfekte utgangspunktet for naturopplevelser i verdensklasse. 

Haukeli

HaukeliseterFoto: Haukeliseter

Haukeli er inngangsporten til Hardangervidda. Visste du at Haukeliekspressen stopper rett utenfor døra til DNT-hytta Haukeliseter? Tar du bussen hit får du i tillegg Grønt kort, noe som gir deg gavekort du kan bruke på hytta.

Trysil

Foto: Ola Matsson, Skistar Trysil

Trysil er en kjent og kjær destinasjon for mange – og her er det topp for hele familien å feriere også på sommeren. Heldigvis kjører Trysilekspressen daglig, så også hit kan du enkelt komme deg med buss.

Bilde av buss foran stavkirke

Bussbilletter og reiseinformasjon finner du på www.nor-way.no eller i NOR-WAY-appen. Bemerk at det i sommermånedene kan være mange som vil reise med buss til fjells. Vi anbefaler derfor at du forhåndsbestiller din billett, slik at du er sikker på at du får plass på ønsket avgang. Husk at billetten også kan endres inntil én time før avgang. God tur!

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress