NOR-WAY Bussekspress logo

Reis grønt til fjellet - få gavekort

Vi gir Grønt kort til alle som tar NOR-WAY-buss til overnattingen på DNT-hyttene Haukeliseter og Gjendesheim. Kortet gir deg 100 kr som kan brukes på hytta, eller 50% på utstyrsleie. Grønt kort-sesongen fortsetter fram til 10. oktober.

Når du velger privatbil til fjellet så står kjøreturen for en stor del av klimaavtrykket du setter. Ved å velge kollektivt til fjells så reduserer du utslipp knyttet til turen din, og dette vil vi belønne. NOR-WAY Bussekspress, DNT, Gjendesheim turisthytte og Haukeliseter fjellstue har derfor gått sammen for å tilby fjellturister en liten belønning når de velger grønn reise til fjellovernattingen. 

Gavekortet får du om du reiser med NW161 Valdresekspressen til overnatting på Gjendesheim turisthytte, eller NW180 Haukeliekspressen til overnatting på Haukeliseter fjellstue. 

Det grønne gavekortet kan du fritt bruke til å kjøpe mat, drikke (uten alkohol) eller bli med på aktiviteter på hyttene. Du kan også bruke det som 50% rabatt på utstyrsleie i inntil to døgn. 

Til Gjendesheim og Besseggen med NW161 Valdresekspressen

Gjendesheim og bussruten avslutter sesongen 10. oktober. 

Gjendesheim er inngangsporten til Jotunheimen med mulighet for å gå topper som Besseggen, Besshøe eller gåturer langs Gjende. Hytta kan også være første stopp på vei mot Gjendebu og Memurubu som gir mulighet for andre toppturer og flere naturopplevelser. 

Valdresekspressen kjører deg fra Oslo, via Hønefoss, Fagernes og Beitostølen til Gjendesheim. Du kan også reise med NW162 Øst-Vestekspressen fra Bergen, Voss, Tyin til Fagernes og bytte til Valdresekspressen der.

Søk reise fra Oslo - Gjendesheim

Søk reise fra Fagernes - Gjendesheim

Til Haukeliseter med NW180 Haukeliekspressen

Haukeliseter er omgitt av flott natur, vann og mulighet for kortere og lengre dagsturer. Hytta kan også brukes som inngangsport til Hardangervidda og som start for en hytte til hytte-vandring i fjellheimen. 

Haukeliekspressen er bindeleddet mellom øst og vest i Sør-Norge. Bussen går i øst fra Oslo, Drammen, Kongsberg og Notodden, og i vest fra Haugesund, Bergen og Seljestad. Midt på Haukelifjell ligger Haukeliseter med rom for overnatting og flotte turmuligheter på fjellplatået. 

Søk reise fra Oslo - Haukeliseter

Søk reise fra Bergen - Haukeliseter

Søk reise fra Haugesund - Haukeliseter

Hvordan får du grønt kort? 

  • Søk og bestill bussbillett til Gjendesheim eller Haukeliseter på nor-way.no.
  • Book overnatting på nettsiden til: 
  • Hopp på bussen på riktig dag
  • Når du ankommer hytta, vis fram bussbilletten i resepsjonen som bevis for ditt grønne gavekort. Du får da utlevert beviset ditt som du kan bruke på hytta. 

Gavekort eller rabatt på utstyrsleie

Det grønne kortet kan brukes som 100 kr gavekort på hytta, eller som 50% rabatt på utstyrsleie. 

Ønsker du å benytte Grønt Kort som 50 prosent rabatt på utstyrsleie på Haukeliseter fjellstue så ser du utvalget deres på: https://www.haukeliseter.no/utstyrsleie/. Det anbefales å booke i forkant via info@haukeliseter.no.

Om du ønsker å benytte Grønt kort til utstyrsleie på Gjendesheim så kan du gjøre det på https://gjendesheim.utleie.dnt.no/. Bruk rabattkoden: grontkort.

Husk at for å få 50% rabatt så ber vi om at du fremviser bussbilletten eller Grønt kort-bevis når du skal hente utstyret.  

Back to top