NOR-WAY Bussekspress logo

Ta buss til fjellet - få gavekort på DNT-hytte

Vi ønsker at fjellheimen skal bli brukt, men med minst mulig klimaavtrykk. Derfor gir vi Grønt kort verdt 100 kr til alle som tar bussen til overnatting på DNT-hyttene Haukeliseter og Gjendesheim.

Vi vil belønne grønne valg. Derfor har NOR-WAY Bussekspress, DNT, Gjendesheim turisthytte og Haukeliseter fjellstue gått sammen for å gi en belønning til de som velger kollektivreise til fjellovernattingen. 

Ved å velge kollektivreise til fjells reduserer du utslipp knyttet til turen sammenlignet med om du velger privatbil. Ved å ta et grønt valg er du med på å gjøre fjellet litt renere. 

Gavekortet får du ved å vise bussbilletten din ved innsjekking på hytta.

Bussreise til overnatting

Vi tilbyr gavekort med reiser på NW161 Valdresekspressen til overnatting på Gjendesheim turisthytte, eller NW180 Haukeliekspressen til overnatting på Haukeliseter fjellstue. 

Det grønne gavekortet verdt 100 kr kan fritt brukes til å kjøpe mat, drikke (uten alkohol) eller aktiviteter.

Få grønt kort med buss til fjells

Reis til Gjendesheim og Besseggen med NW161 Valdresekspressen - sesong til 9. oktober

Gjendesheim er inngangsporten til Jotunheimen med mulighet for å gå topper som Besseggen, Besshøe eller gåturer langs Gjende. Hytta kan også være første stopp på vei mot Gjendebu og Memurubu som gir mulighet for andre toppturer og flere naturopplevelser. 

Valdresekspressen kjører deg fra Oslo, via Hønefoss, Fagernes og Beitostølen til Gjendesheim. Du kan også reise med NW162 Øst-Vestekspressen fra Bergen, Voss, Tyin til Fagernes og bytte til Valdresekspressen der.

Søk reise fra Oslo - Gjendesheim

Søk reise fra Fagernes - Gjendesheim

Ta turen til Haukeliseter med NW180 Haukeliekspressen

Haukeliseter er omgitt av flott natur, vann og mulighet for kortere og lengre dagsturer. Hytta kan også brukes som inngangsport til Hardangervidda og som start for en hytte til hytte-vandring i fjellheimen. 

Haukeliekspressen er bindeleddet mellom øst og vest i Sør-Norge. Bussen går i øst fra Oslo, Drammen, Kongsberg og Notodden, og i vest fra Haugesund, Bergen og Seljestad. Midt på Haukelifjell ligger Haukeliseter med rom for overnatting og flotte turmuligheter på fjellplatået. 

Søk reise fra Oslo - Haukeliseter

Søk reise fra Bergen - Haukeliseter

Søk reise fra Haugesund - Haukeliseter

Hvordan får du grønt kort? 

1. Søk og bestill bussbillett til Gjendesheim eller Haukeliseter på nor-way.no.

2. Book overnatting på nettsiden til: 

3. Hopp på bussen på riktig dag

4. Når du ankommer hytta, vis fram bussbilletten i resepsjonen som bevis for ditt grønne gavekort. Du får da utlevert beviset ditt som du kan bruke på hytta. 

>>Les mer om høstreiser med bussen

Back to top