NOR-WAY Bussekspress logo

Reis med buss og få Grønt gavekort

Grønt kort-sesongen starter 10. juni! Det grønne gavekortet er vår gave til alle som velger å ta en av bussene våre til DNT-overnattingen! Du får 100 kr i gave til å bruke på hytta.

NOR-WAY Bussekspress, DNT, Gjendesheim turisthytte og Haukeliseter fjellstue har gått sammen for å tilby fjellturister mulighet til å få grønt gavekort på 100 kr om de tar bussen til fjellovernattingen.

Gavekortet får du om du reiser med NW161 Valdresekspressen til overnatting på Gjendesheim turisthytte, eller NW180 Haukeliekspressen til overnatting på Haukeliseter fjellstue. 

Det grønne gavekortet kan du fritt bruke til å kjøpe mat, drikke (uten alkohol) eller bli med på aktiviteter på hyttene. Du kan også bruke det som 50% rabatt på utstyrsleie i inntil to døgn. 

NW161 Valdresekspressen til Gjendesheim

Valdresekspressen kjører deg fra Oslo, via Hønefoss, Fagernes og Beitostølen til Gjendesheim. Du kan også reise med NW162 Øst-Vestekspressen fra Bergen, Voss, Tyin til Fagernes og bytte til Valdresekspressen der. 

Gjendesheim er inngangsporten til Jotunheimen med mulighet for å gå topper som Besseggen, Besshøe eller gåturer langs Gjende. Hytta kan også være første stopp på vei mot Gjendebu og Memurubu som gir mulighet for andre toppturer og flere naturopplevelser. 

Søk reise fra Oslo - Gjendesheim

Søk reise fra Fagernes - Gjendesheim

NW180 Haukeliekspressen til Haukeliseter

Haukeliekspressen er bindeleddet mellom øst og vest i Sør-Norge. Bussen går i øst fra Oslo, Drammen, Kongsberg og Notodden, og i vest fra Haugesund, Bergen og Seljestad. Midt på Haukelifjell ligger Haukeliseter med rom for overnatting og flotte turmuligheter på fjellplatået. 

Haukeliseter er omgitt av flott natur, vann og mulighet for kortere og lengre dagsturer. Hytta kan også brukes som inngangsport til Hardangervidda og som start for en hytte til hytte-vandring i fjellheimen. 

Søk reise fra Oslo - Haukeliseter

Søk reise fra Bergen - Haukeliseter

Søk reise fra Haugesund - Haukeliseter

Hvordan får du grønt kort? 

  • Søk og bestill bussbillett til Gjendesheim eller Haukeliseter på nor-way.no.
  • Book overnatting på nettsiden til: 
  • Hopp på bussen på riktig dag
  • Når du ankommer hytta, vis fram bussbilletten i resepsjonen som bevis for ditt grønne gavekort. Du får da utlevert beviset ditt som du kan bruke på hytta. 

Utstyrsleie

Det grønne kortet kan brukes som 100 kr gavekort på hytta, eller som 50% rabatt på utstyrsleie. 

Ønsker du å benytte Grønt Kort som 50 prosent rabatt på utstyrsleie på Haukeliseter fjellstue så ser du utvalget deres på: https://www.haukeliseter.no/utstyrsleie/. Det anbefales å booke i forkant via info@haukeliseter.no.

Om du ønsker å benytte Grønt kort til utstyrsleie på Gjendesheim så kan du gjøre det på https://gjendesheim.utleie.dnt.no/. Bruk rabattkoden: grontkort.

Husk at for å få 50% rabatt så ber vi om at du fremviser bussbilletten eller Grønt kort-bevis når du skal hente utstyret.  

Back to top