NOR-WAY Bussekspress logo

Ta buss til fjellet - få gavekort på DNT-hytte

Vi ønsker at fjellheimen skal bli brukt, men med minst mulig klimaavtrykk. Derfor gir vi Grønt kort verdt 100 kr til alle som tar bussen til overnatting på DNT-hyttene Haukeliseter, Gjendesheim, Fondsbu og Skogadalsbøen.

To fjellturister går på sti ved vann

Vi vil belønne og feire grønne valg. Derfor har NOR-WAY Bussekspress og DNT og DNT-hytter gått sammen for å gi en belønning til de som velger kollektivreise til fjellovernattingen. 

Gavekortet får du ved å vise bussbilletten for din reise til fjellet ved innsjekking på hytta.

Bussreise til overnatting

Vi tilbyr gavekort med reiser på NW161 Valdresekspressen til overnatting på Gjendesheim turisthytte, NW180 Haukeliekspressen til overnatting på Haukeliseter fjellstue, MB Bithorn til Fondsbu og NW160 Valdresekspressen til Øvre-Årdal for videre reise til Skogadalsbøen.

 

Det grønne gavekortet verdt 100 kr kan fritt brukes til å kjøpe mat eller alkoholfri drikke på hytta. 

Grønt-kort banner

Reis til Gjendesheim og Besseggen med NW161 Valdresekspressen

Gjendesheim er inngangsporten til Jotunheimen med mulighet for å gå topper som Besseggen, Besshøe eller gåturer langs Gjende. Hytta kan også være første stopp på vei mot Gjendebu og Memurubu som gir mulighet for andre toppturer og flere naturopplevelser. 

Valdresekspressen kjører deg fra Oslo, via Hønefoss, Fagernes og Beitostølen til Gjendesheim. Du kan også reise med NW162 Øst-Vestekspressen fra Bergen, Voss, Tyin til Fagernes og bytte til Valdresekspressen der.

Søk reise fra Oslo - Gjendesheim

Søk reise fra Fagernes - Gjendesheim

Ta turen til Haukeliseter med NW180 Haukeliekspressen

Haukeliseter er omgitt av flott natur, vann og mulighet for kortere og lengre dagsturer. Hytta kan også brukes som inngangsport til Hardangervidda og som start for en hytte til hytte-vandring i fjellheimen. 

Haukeliekspressen er bindeleddet mellom øst og vest i Sør-Norge. Bussen går i øst fra Oslo, Drammen, Kongsberg og Notodden, og i vest fra Haugesund, Bergen og Seljestad. Midt på Haukelifjell ligger Haukeliseter med rom for overnatting og flotte turmuligheter på fjellplatået. 

Søk reise fra Oslo - Haukeliseter

Søk reise fra Bergen - Haukeliseter

Søk reise fra Haugesund - Haukeliseter

Hvordan får du grønt kort? 

1. Søk og bestill bussbillett til DNT-hytta eller nærmeste stopp før hytta. 

2. Book overnatting på nettsiden til: 

3. Hopp på bussen på riktig dag

4. Når du ankommer hytta, vis fram bussbilletten i resepsjonen som bevis for ditt grønne gavekort. Du får da utlevert beviset ditt som du kan bruke på hytta. 

>>Les mer om sommerreiser med bussen

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress