NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen til din norgesferie i sommer

Hva vil du bruke sommeren til? Uansett om du tenker deg en tur i høyfjellet, litt fjord- eller skjærgårdsliv eller kanskje en byferie i sommer er mulighetene mange når du velger å ta bussen til ferien.

Bryggen i Bergen

Visste du at det finnes en rekke opplevelser og destinasjoner i Norge du enkelt kan komme deg til med buss? NOR-WAY Bussekspress har en rekke daglige avganger til mange destinasjoner rundt om i Sør-Norge.

Se rutene vi kjører

Sommeren er noe av det beste Norge har, med lange, lyse sommerkvelder og alle menneskene som plutselig er ute. Norge er et ferieland som byr på mange spennende steder og opplevelser. Hva vil du gjøre i sommer?

Fjordlandskap

For deg som liker å være aktiv er sommeren i den norske fjellheimen noe for seg selv. Med bussen kan du komme deg til Beitostølen, der for eksempel Jotunheimen ligger for dine føtter. Du kan dra over Haukelifjell eller Trysil, destinasjoner som også er høyaktuelle på sommerstid. Alternativt kan du forsøke deg på en av våre sesongruter: skyttelbuss Snøheim og Romsdalseggenbussen. Vi har også M/B Bitihorn, båten som tar deg mellom Bygdin, Torfinnsbu og Eidsbugarden - en favoritt i den norske fjellheimen.

Storbyferie

Fargegaten i Stavanger

Bussene fra NOR-WAY går på kryss og tvers, og vi stopper i en rekke storbyer. Oslo er Norges største by (og hovedstad), som på tross av sin relativt beskjedne størrelse etter internasjonal standard har mye å by på. Byen mellom de syv fjell, Bergen, er også et yndet reisemål, både for nordmenn og utenlandske turister. Stavanger er også populær, med sine fargeglade bygninger og gode mattilbud.

Fjord- og skjærgårdsferie

Bryggen i Kristiansand

Lite roper vel «norsk sommeridyll» som iskrem, reker og sol på Sørlandet. Hva med å besøke Kristiansand i sommer, med sine gamle trehus, Bystranda og andre nærliggende, små sørlandsbyer? Som perler på en snor ligger de vakre destinasjonene langs norskekysten. Kanskje er dette sommeren du tar tur langs de hyggelige gatene i Lillesand, Arendal, Kragerø eller Risør?

Nor-way buss foran fjellandskap

Vær klar for ditt neste eventyr med bussen:

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress