NOR-WAY Bussekspress logo

Skyttelbuss Snøheim

Hageseter turisthytte–Hjerkinnhus–Snøheim

Skyttelbussen til Snøheim  starter 2023-sesongen 23. juni og slutter 1. oktober. Du kan nå bestille billetter til reisen. 

Søk Hjerkinnhus - Snøheim

Søk Hageseter turisthytte - Snøheim

DNT-hytta Snøheim ligger på Dovrefjell, ved foten av Snøhetta. Herfra har du tilgang til mange ulike fotturer av kortere og lengre slag - blant annet 10 topper over 2000 meter.

Bussen til og fra Snøheim har fem daglige avganger. Buss går fra tunet ved Hjerkinnhus og Norsk villreinsenter på Hjerkinn. Bestill billett fra Hjerkinnhus, Dovre, og ikke fra Hjerkinn, kryss E6. På første avgang hver morgen og nest siste retur er bussen innom Hageseter turisthytte.

Skyttelbussen kjører for å få minst mulig trafikk av biler, syklister og gående langs veien. Bussjåførene har derfor ikke anledning til å ta om bord eller slippe av passasjerer underveis. (Egne regler for jegere i reinsjakta.) Det er heller ikke anledning til å ta med sykkel på bussen.

Når du får melding om at det er fullt på en avgang kan du søke ledige billetter på andre avganger eller møte opp på ønsket avgang og vente på ekstratur. Bussen kjører ekstraturer til alle er kommet med. Billettpris er 100 kr.

Snøheim turisthytte er åpen i samme periode som bussen og kan bookes via Turistforeningen.

Foto: Heidi Jægtnes

Parkering

Det er parkeringsmuligheter ved bussens stoppested på Hjerkinnhus. Parkeringsavgift: 65 kr/dag, betales til Hjerkinnhus/kafeen.

Det er to el-ladepunkter på Hjerkinnhus. 

Billettpris

Bussturen koster kr 100,- per vei. Barn under 6 år reiser gratis. Se oversikt over avganger gjennom å søke i reiseplanlegger øverst på siden. 

Ekstraprodukter kjøpes via Vipps på buss.

Forhindret fra å reise

Om du har bestilt billett og så ønsker å endre reisedag, så har du mulighet til å endre billetten din fram til 1 time før avgang. Du gjør dette på Min side. Merk at en billett kan endres flere ganger. Om du ikke var logget inn da du bestilte, så kan du opprette konto på samme epostadresse og importere billett i etterkant av kjøp. 

Blir turen din avlyst så kan du også be om refusjon av billett

Se mer om endring av billett her

Snøheim turisthytte

Snøheim Turisthytte er en DNT-hytte på Dovrefjell. Du finner mer informasjon om hytta og bestill overnatting på Snøheims egen nettside.

rutekart
Last ned NOR-WAY-appen

Last ned NOR-WAY-appen

Perfekt når du er på farten for søk, enklere kjøp og hurtig tilgang til dine billetter.

Back to top