NOR-WAY Bussekspress logo

Skyttelbuss Snøheim

Hageseter turisthytte–Hjerkinnhus–Snøheim

2021 sesongen for Skyttelbussen til Snøheim blir 25. juni til 26. september. Billettsalg for sesongen vil bli lagt ut i god tid før sesongstart. 

DNT-hytta Snøheim ligger på Dovrefjell, ved foten av Snøhetta. Herfra har du tilgang til mange ulike fotturer av kortere og lengre slag. Du har tilgang til 10 topper over 2000 meter fra hytta.

Bussen har fem daglige avganger. Snøheim turisthytte er åpen i samme periode og kan bookes via Turistforeningen. Bussavgangen er fra tunet ved Hjerkinnhus og Norsk villreinsenter på Hjerkinn.

Skyttelbussen kjører for å få minst mulig trafikk av biler, syklister og gående langs vegen. Bussjåførene har derfor ikke anledning til å ta på eller slippe av passasjerer undervegs. (Egne regler for jegere i reinsjakta.) Det er heller ikke anledning til å ta med sykkel på bussen.

Når du får melding om at det er fullt på en avgang kan du søke ledige billetter på andre avganger eller evt møte opp på ønsket avgang og vente på ekstratur. Bussen kjører ekstraturer til alle er kommet med.

Foto: Heidi Jægtnes

Parkering

Det er parkeringsmuligheter ved bussens stoppested på Hjerkinnhus. Parkeringsavgift: 65 kr/dag, betales til Hjerkinnhus/kafeen.

Billettpris

Bussturen koster kr 80,- per veg. Barn under 6 år reiser gratis. Se oversikt over avganger gjennom å søke i reiseplanlegger. 

Ekstraprodukter kjøpes via Vipps på buss.

Smitteverntiltak sommeren 2020

Vi ber alle som kjenner symptomer eller er syke om å bli hjemme. Alle reisende må også være nøye med håndvasken og holde så god avstand til med-reisende som mulig. 

Gruppebestilling

Grupper på minst 15 stk kan ta kontakt med busselskapet for bestilling : post.hedmark@tronderbilene.no eller tlf. 915 48 825.

rutekart
Back to top