NOR-WAY Bussekspress logo

M/B Bitihorn

Linje 902 Bygdin brygge–Torfinnsbu–Eidsbugarden

MB Bitihorn har sesongstart 25. juni 2021. 

Båten tar deg over Bygdin i sommersesongen. Sesongslutt 2021 er 12. september. Turen kan kombineres med NW161 Valdresekspressens morgenavgang fra Oslo. 

Fra Bygdin brygge går MB Bitihorn gjennom nydelig fjellandskap til Torfinnsbu og Eidsbugarden. Ved Eidsbugarden er det overnattingsmulighet på Eidsbugarden hotell og DNT-hytta Fondsbu. 

Turen over Bygdin er ikke bare i seg selv en fantastisk reise gjennom landskap med utsikt til storslagent fjellandskap. Turen er også starten på en reise inn i Jotunheimen med utallige turmuligheter. Hytte til hytte-turen via Torfinnsbu, Fondsbu, Olavsbu, Gjendebu, Memurubu starter med båtturen over Bygdin. 

Sykkel

Det er mulighet for å ta med seg sykkel på båten så lenge det er plass. For å være sikret plass, meld inn sykkelen på jvb@jvb.no.

Rutetider og billetter

Du finner oversikt over avganger gjennom å søke i reiseplanleggeren øverst på siden. 

Korresponderende buss fra Oslo

NW161 Valdresekspressen kjører Oslo-Fagernes-Beitostølen-Gjendesheim gjennom sommeren. Bestill billett med morgenavgang til Bygdin hotell for å kombinere med M/B Bitihorn fra Bygdin brygge. Begge turene bestilles på nor-way.no, men det må gjøres separat. 

rutekart

Linje: 902

Reisetid mellom Bygdin brygge og Eidsbugarden: 1 time og 45 minutter

Stopper på Torfinnsbu

Korresponderende bussruter:

Back to top