NOR-WAY Bussekspress logo

Tips til påskereisen - Hvordan få en behagelig tur

Påske er rett rundt hjørnet og det er på tide å planlegge reisen – enten den går til by eller fjell. Under finner du våre tips til hvordan du reiser mest behagelig med bussen.

Buss i sol

Siden påsken er ferie og utfartstid, er det mange som skal ut og reise på samme tidspunkt. Samtidig er påsken en høytid med mange gode fridager, og det er fint å ha en god reiseopplevelse på vei til ferie. Vi har tipsene som gjør at du kan gjennomføre påsketuren stressfritt.  

1. Forhåndsbestill billetten din

Mange reisende kan fort bety venting utenfor bussen og fulle busser. Om du forhåndsbestiller billett på nettsiden så sparer du ikke bare penger, du gjør at køen bli kortere siden alt som skal gjøres er å scanne billetten ombord. Med forhåndsbestilt billett er du også sikret plass på bussen. For å sikre deg plass anbefaler vi å bestille så snart som mulig!

2. Møt opp i god tid

Travle dager kan fort føre til kø og forsinkelser i avganger. Om du møter opp tidlig til bussen så unngår du ikke bare å stå i kø selv, men du gjør også køen kortere. Om du reiser fra stoppesteder med mye folk, er det også større sjanse for at du kan velge det beste setet om du står langt framme i køen.

3. Ikke bekymre deg - bussen kommer!

Når det er mange som skal reise samtidig så er det ofte vi må sette opp to busser på samme strekning. Om du står på et busstopp og ser en NOR-WAY-buss kjøre forbi uten å stoppe – ikke få panikk! Det kommer en ny buss rett bak, denne stopper og tar deg med.

4. Merk bagasjen din

Påskeferie betyr for mange ski, friluftsliv og en miks av uteklær, inneklær, koseklær og finere klær. Det kan bli mye bagasje per person, noe som igjen betyr fulle bagasjerom. Om du merker bagasjen din med navn og et kjennemerke, så slippe du å komme hjem med feil bag, sekk, koffert eller skipose!

Bussjåførene våre hjelper deg selvfølgelig med å plassere bagasjen riktig og hente den ut når du er framme.

5. Kos deg

På bussen kan du bruke tiden på å slappe av, se en film, lese bok, strikke, høre på lydbok – det du har lyst til!

Og husk – det er meldt knallvær i påsken så ikke glem solkrem og solbriller til ferien! God påske!

Back to top