Er du klar for å starte skisesongen?

Vinteren er her noe som betyr åpne alpinbakker og oppkjørte langrennsløyper. Se hvilke snøsikre skisportsteder bussen kjører deg til!

Skibakken i Trysil med NOR-WAY

For hva er vel bedre enn å ta med seg skiutstyret, hoppe på bussen og bli kjørt helt til bakken? Så enkelt er det nemlig å bruke bussen når du skal på ski. På bussen kan du slappe av og se eller høre på noe du liker. Du kan lade telefonen din og lene setet tilbake og kose deg. Så slipper du å tenke på parkering og å holde deg våken i bilen etter en lang dag i bakken.

Hele veien til bakken eller skibussen

Mens du slapper av, kjører vi deg til ditt nærmeste vintersted i Sør-Norge. Noen steder kjører vi deg helt til bakken, mens det andre steder går skibuss fra endestoppet til bakken. Skiutstyret legger vi i bagasjerommet, uten at du trenger å betale ekstra for det. Vi gir deg også billigere billett og sikker plass om du bestiller via nettbutikken på forhånd.

>>Bagasjeinformasjon

Åpning av skisesongen avhenger av snøforholdene, men mot slutten av november og mot jul begynner snøen å legge seg mange steder. Les videre og se hvilke ruter som går til hvilke skisportsteder!

>>Søk vinteravganger nå

 

Til Trysil med NW130 Trysilekspressen

Trysil tilbyr Norges største skisenter og ligger kun 3 timers busstur fra Oslo. Litt over 1 time fra Elverum. Vi kjører NW130 Trysilekspressen mellom Oslo og Trysil hele året. Men for å gjøre reisen enklest mulig i vinterhalvåret, så går Tyrsilekspressen helt opp til Høyfjellssenteret. Denne ruta starter 6. desember og kan bestilles på nett nå!

Til Haukelifjell skisenter med NW180 Haukeliekspressen

Haukelifjell skisenter er et av de meste snøsikre skisentrene i Norge. Her ligger forholdene til rette for en dag i bakken, noen timer i skisporet, eller en topptur på Randonée-ski. NW180 Haukeliekspressen kjører fra OsloÅmot og HaugesundBergenSeljestad og stopper på Haukelifjell skisenter. Her er det altså det gode bussmuligheter både fra øst og vest.

Skiløyper på Beitostølen

Foto: C.H. - Visitnorway.com

Til Beitostølen med NW161 Valdresekspressen

Beitostølen er det perfekte stedet for familier som skal gå på ski sammen. Det snøsikre området byr på flotte langrennsløyper, alpinbakker og mulighet for spektakulære toppturer. Det er godt tilrettelagt for overnatting på Beitostølen, og du er ikke langt unna skibakken. NW161 Valdresekspressen kjører deg fra Oslo og Fagernes med stopp rett ved alpinbakken på Beitostølen. Enklere kan det ikke bli!

På ski i Myrkdalen

Foto: Jon Hunnålvatn Tøn

Utgangspunkt Voss

Voss er et hovedsted for skisport i Hordaland, og tilbyr flere sentre, bakker og skispor. Du kan velge å bli på Voss, eller ta gratis skibuss videre til Myrkdalen. Vi har hyppige avganger mellom Bergen og Voss med NW420 Sognefjordekspressen og NW162 Øst-Vestekspressen. Det betyr også at du kan komme fra mange ulike steder og ende opp på Voss. Sogndal, Flåm, Tyin og Lærdal er alle steder med avganger mot Myrkdalen og Voss.

På ski i solnedgangen

Foto: CH - Visitnorway.com

Utgangspunkt Lillehammer

Lillehammer er et fantastisk utgangspunkt for både for langrennselskere og alpinister. Fra Lillehammer går det skibusser videre til Hafjell, Sjusjøen, Skeikampen og Nordseter. Det betyr mulighet for store skibakker, nypreparerte langrennsspor og flotte naturforhold. NW162 Øst-Vestekspressen kjører fra blant annet Vestlandet, Tyin, Fagernes, Dokka og Gjøvik.

På alpinski i Tryvann vinterpark

Foto: Terje Borud - Visitnorway.com

Destinasjon Oslo

Oslo er ikke stedet man først tenker på for store skieventyr. Men i 5-milas land er det mer å hente enn byshopping. Tryvann er en kort t-banereise fra sentrum og byr på en vinterpark med terrengpark, halfpipe og skibakke. For de langrennsglade er det kilometervis av nypreparerte løyper i Marka. Siden mange av våre ruter har utgangspunkt og endestopp i Oslo, så er det lett å legge helga til Oslo for gode vinteropplevelser. Reis med NW192 Konkurrenten, NW130 Trysilekspressen, NW160 Valdresekspressen, NW180 Haukeliekspressen eller NW194 Grenlandsekspressen!