NOR-WAY Bussekspress logo

Reis med MB Bitihorn inn i Jotunheimen

Er du klar for et sommereventyr i norsk fjellheim? MB Bitihorn kjører mellom Bygdin brygge og Eidsbugarden fra og med fredag 26. juni. Den tar deg rett til Jotunheimen.
MB Bitihorn M/B Bitihorn har gått i fast rute hver sommer siden 1912 på innsjøen Bygdin 1060 m.o.h. I år er ikke et unntak.
 

Båtturen er en vakker reise på 1 time og 45 minutter med utsikt til mange av Jotunheimens topper på over 2000 m.o.h. Med ombord kan du ha med det utstyret de trenger for turen i fjellet. Sekker og sykler stables så lenge det er plass. 

Les mer om M/B Bitihorn

Bygdin brygge - Eidsbugarden

I dag kjøres båten på ruta Bygdin brygge, Torfinnsbu, Eidsbugarden og tilbake. Båten har avgang fra Bygdin brygge og retur fra Eidsbugarden to ganger daglig og du kan bestille tur/retur-billett. Denne må likevel benyttes samme dag som den ble kjøpt. Alle booking av sykkel kan gjøres til jvb@jvb.no. Billetter booker du gjennom å søke i reisesøket på forsiden vår.

DnT-land

Med ca. 10,000 passasjerer i sesongen, mange på vei til en flott fottur i fjellet, er MB Bitihorn et populært tilbud for Norges-turister. Båtturen er en nydelig tur over vannet til startpunktet for mange turer, Eidsbugarden hotell og DnT-hytta Fondsbu. Herfra kan man gå videre inn i Jotunheimen til hytter som Gjendebu, Olavsbu og Memurubu.

Buss til Bygdin hotell

For å komme til Bygdin brygge, så har du muligheten til å velge en nydelig busstur fra enten Oslo, Lillehammer eller Bergen. Stoppet Bygdin hotell, Vang er kun 5 minutter fra båtkaien. Bestill billett fra Oslo/Fagernes med Valdresekespressen eller fra Bergen/Lillehammer med Øst-Vestekspressen - du finner avgangstidene i reisesøket.   

Bestill båtturen på nett!

Back to top