NOR-WAY Bussekspress logo

6 gode grunner til å velge ferie med ekspressbuss

Det er endelig sommer og ferietid! Her er 6 gode grunner til å reise med Kystbussen i sommer!

Det er miljøvennlig

Ekspressbussen er et opplagt valg for den miljøbevisste! Utslipp per busspassasjer er betraktelig mindre enn ved reise med privatbil eller fly. Kystbussens moderne busser tilfredsstiller de strengeste krav til utslipp av klimagasser og partikler, såkalt Euro 6, og er derfor et miljøvennlig alternativ til mange andre typer transport.

Enkelt, stressfritt og komfortabelt

Her trenger du ikke beregne tid til bagasjeinnlevering, sikkerhets eller passkontroller. Møt opp i god tid før avgang, plasser bagasjen din i bagasjerommet under bussen og sett deg godt til rette i komfortable seter. Om bord ligger alt til rette for en behagelig og stressfri reise med regulerbare seter, god seteavstand, strømuttak, toalett og aircondition. Har du behov for å reservere barnesete, bagasjeplass til sykkel eller ekstra bagasje, kan dette bestilles i forkant sammen med billetten. Les mer om reservering av tilleggsprodukter her

Fra sentrum til sentrum

Kystbussen tar deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger, uten behov for å beregne ekstra tid til transport til og fra flyplasser eller parkering. Du kan slappe av - vi tar oss av kjøringen. Her finner du vår reiseplanlegger. 

Utforsk lokale steder langs ruten

Med ekspressbuss kjører du gjerne forbi steder du ellers ikke ville ha oppdaget. Ta deg tid til å utforske ruten du reiser – kanskje oppdager du noen skjulte perler på veien?

Panoramautsikt

Velger du å reise med ekspressbuss har du panoramautsikt til den flotte naturen hele veien. Her kan du slappe av og nyte utsikten av glitrene fjorder, snødekte fjelltopper og idylliske små gårder på veien.  

Ro ned, få hvilepuls og bruk tiden til det DU vil

Senk skuldrene og ta deg tid til å bare slappe av om bord på bussen. Ro ned, les en bok, se en film eller bare nyt utsikten. Bruk tiden til det DU vil - og la profesjonelle sjåfører ta seg av kjøringen.

Ekspressbussene til Kystbussen kjører daglig mellom Bergen, Leirvik, Haugesund og Stavanger. For rutesøk se her. Velkommen om bord!

 

Back to top