NOR-WAY Bussekspress logo

Nå kan du bestille tilleggsprodukter på nett!

Ønsker du å reservere et barnesete, bagasjeplass til sykkel eller ta med ekstra bagasje på Kystbussen? Nå kan du enkelt legge dette til din nettbestilling!

Vi oppdaterer vår nettbutikk, og tilbyr nå våre passasjerer muligheten til å bestille tilleggsprodukter i en og samme bestilling. Produktene legges til bestilling av ordinær billett.  

Reservere barnesete 

Hos oss kan du forhåndsbestille barnesete på alle våre avganger. Vi tilbyr barneseter for barn i alderen 1-4 år (maks vekt 18 kg).  

Barnesetene er fra SitSafe, og er integrert i stolene i bussen. Vi har 2 disponible barneseter per avgang.  

Barneseter for mindre eller større barn må medbringes av den reisende selv.  

Bussene har også inntil to puter som kan legges i setet. Disse kan ikke reserveres. 

Reserver bagasjeplass til sykkel  

Ønsker du å ha med sykkel på Kystbussen, kan du nå reservere plass til dette. Sykkelen plasseres i bussens bagasjerom. Reservasjon registreres mot et tillegg på 270,-.  

Bestill ekstra bagasje 

Inkludert i billetten fra Kystbussen kan du ta med deg 2 kolli bagasje (maks 30 kg). Du kan også reise med ekstra bagasje mot et gebyr på 50,- pr kolli, dersom det er plass i bussens bagasjerom. 

Slik bestiller du tilleggsprodukter 

Merk at dersom det er fullbooket for barneseter eller fullt bagasjerom på ønsket avgang, vil valget om å bestille tilleggsprodukter bortfalle i nettbutikken. Alternativt se etter en tidligere eller senere avgang. Ved bestilling av tilleggsprodukter oppfordrer vi alle til å bestille på nett i god tid før avreise 

Søk opp din billett her

Back to top