NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen til Sørlandsidyllen

For mange nordmenn er «det blide Sørland» selve kroneksempelet på hva «sommerfølelsen» er. Du reiser enkelt til og rundt på Sørlandet med buss, og vi har både direktebusser og tilbringere som tar deg med til Sørlandets små og store perler.

Om du reiser alene eller med andre, med eller uten barn, så vil Sørlandet ha uendelig mye forskjellig du kan se og gjøre. Vi har samlet et knippe destinasjoner som gir oss sørlandsidyll bare av å lese om her, og håper du vil finne inspirasjon til ditt neste ferieeventyr.

Bussbilletter og reiseinformasjon finner du på www.nor-way.no eller i NOR-WAY-appen. Bemerk at det i sommermånedene kan være mange som vil reise med Konkurrenten. Vi anbefaler derfor at du forhåndsbestiller din billett, slik at du er sikker på at du får være med bussen når du vil ut på tur. Billetten kan også endres inntil én time før avgang.

Senk skuldrene, finn feriefølelsen og gjør deg klar for oppdagelsesferd i sør.

Kristiansand

Bryggen og Domkirken i Kristiansand og et føtter på et kumlokkFoto: Desirée Skalle

Kristiansand er Sørlandets hovedstad, og tilbyr spenning for både små og store reisende. I Kristiansand kan du ha actionfylte besøk hos både Sabeltann, Julius og Tante Sofie, eller du kan spise en is og se på folkemengden på brygga. For mer inspirasjon til Kristiansandturen din kan du lese her, eller bestill deg en bussbillett med Konkurrenten med en gang.

Grimstad

Grimstad er en vakker, liten by hvor hvilepulsen ikke er langt unna. Lei deg en båt, og dra på eventyr på egenhånd ut i den flotte skjærgården, eller spaser rolig i de små, trange gatene.

Arendal

Bybebyggelse langs sjøkanten med båter i front i Arendal

Arendal har mye spennende både store og små kan finne på, både innen- og utendørs. Gå på museum, ta deg et bad eller ta en tur ut til idylliske Tromøya.

Flere idylliske småbyer

Sørlandet er perfekt for småturer hist og her, for her ligger de små byene og havnene tett i tett. Blir du rastløs eller mett av ett sted så er neste oppdagelse rett rundt neste sving. Lillesand, Lyngdal og Flekkefjord er også hyggelige stoppesteder.

 

Tilbringer til Risør og Kragerø

Dersom du vil besøke Risør eller Kragerø er dette også mulig med oss. Bestill billett med Konkurrenten, samt med tilbringerbuss videre dit du skal. Husk å si fra til sjåføren når du går ombord at du skal til Risør eller Kragerø, slik at han er obs på dette.

Buss kjørende på vei i sommerlandskap

Ta buss til Sørlandet

NW192 Konkurrenten
Holdeplasser:
Oslo, Arendal, Grimstad, Lillesand og Kristiansand

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress