NOR-WAY Bussekspress logo

Med ekspressbuss til Stavanger

Med bussen er det både enkelt og komfortabel å reise med buss til Stavanger.

Foto: Paul Smit_IMAGO_fjordnorge.no

Stavanger har mye å by på. En fin start med en spasertur til havnen og langs den historiske Sjøhusrekken og videre inn i den koselige gågaten i Gamle Stavanger med de hvitmalte trehusene.  Fra hvitt til den spesielle Fargegata, hvor husene er malte i alle regnbuens farger, her kan du ta deg en pause på en kafe, og titte innom en nisjebutikk og kunstutsalg.

Stavanger byr på masse gatekunst, alt fra store veggmalerier til små kunstverk av kjente «street art artister». Besøk og opplev byens spennende museer, Norsk Oljemuseum og Viking House, spennende museer som absolutt er verd et besøk.

For deg som vil ha spenning og moro, ta en tur til Vestlandets største opplevelsespark, Kongeparken, et besøk med masse aktiviteter for både store og små.

Setter du pris på god mat, er du i riktig by. Stavanger er matbyen med noen av Norges beste restauranter, her det bare å velge, du finner spisesteder i alle sjangre og prisklasser.

I nærheten av byen finner du Norges mest unike naturopplevelser, som Lysefjorden og videre opp i høyden på fottur til Preikestolen og Kjerag – og oppleve fantastiske utsiktspunkt, og ta spektakulære fotomotiv...

Mer informasjon om Stavanger som reisemål på https://www.visitnorway.no/reisemal/vestlandet/stavangerregionen/

 

NW192 Konkurrenten

NW400 Kystbussen

Avganger til Stavanger fra Kristiansand, Oslo, Haugesund og Bergen

Holdeplass: Stavanger bussterminal, i sentrum.

Back to top