NOR-WAY Bussekspress logo

Reis med buss til Stavanger

Stavanger har noe for enhver. Uansett om du foretrekker å rusle gatelangs og se idylliske trehus eller fargeglad gatekunst, besøke spektakulære utsiktspunkter eller få makspuls i halsbrekkende naturopplevelser, kan Stavanger levere. Det er både enkelt og komfortabelt å reise med buss til Stavanger.

Et vann i sentrum av Stavanger by med noe bebyggelse i bakgrunnen

Trehus, farger og gatekunst

Stavanger er en by som har mye å by på. Få en fin start på dagen med en spasertur ned til havnen og langs den historiske Sjøhusrekken, før du går videre inn i den koselige gågaten i Gamle Stavanger med de hvitmalte trehusene. Fra hvitt går du videre til Øvre Holmegate, den spesielle Fargegata, hvor husene er malte i alle regnbuens farger. Her kan du ta deg en pause på en kafé, og titte innom en nisjebutikk eller et kunstutsalg. Husk kamera!

Fargegaten i Stavanger med brosteinsunderlag

Stavanger byr på masse gatekunst, alt fra store veggmalerier til små kunstverk av kjente street art-artister. Besøk og opplev noen av byens mange spennende museer, for eksempel er Norsk Oljemuseum og Viking House absolutt verdt et besøk.

Opplevelser og mat

Hvite trehus i Stavanger sentrum

For deg som vil ha spenning og moro, ta en tur til Vestlandets største opplevelsespark, Kongeparken. Her er du sikret et besøk med masse aktiviteter for både store og små.

Setter du pris på god mat, er du i riktig by. Stavanger er matbyen med noen av Norges beste restauranter, her det bare å velge og vrake, du finner nemlig spisesteder i alle sjangre og prisklasser.

Store og små naturopplevelser

I nærheten av Stavanger finner du flere av Norges mest unike naturopplevelser, som Lysefjorden, Preikestolen og Kjeragbolten. Hit reiser mange for å oppleve fantastisk utsikt, og fotografere spektakulære motiver.

Solastranden er et populært reisemål for de som liker bading, surfing eller kiting. Her er det stort sett alltid gode vindforhold, og flere aktører arrangerer kurs om du vil forsøke deg på noe nytt.

Les mer informasjon om Stavanger som reisemål

Bryggen i Stavanger med trehus og båter

Buss til Stavanger

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress