NOR-WAY Bussekspress logo

Nettbillett og rabatt

Kjøper du billetten din på nett før du skal reise så er du sikret plass. Ofte gjør det også at du sparer penger siden de billigste billettene alltid er på nett. MERK: I forbindelse med korona-tiltak ber vi nå alle om å bestille bussbilletten på nor-way.no før reisen.

Med forhåndskjøpt billett er du både sikret plass på bussen og har mulighet til å finne de rimeligste billettene.

Nettrabatt

Om du kjøper billett ombord på bussen, med kort eller kontant, koster billetten ofte mer. Dette varierer med ruten du reiser med. Prisen på nettbilletter kan variere fra dag til dag, i takt med at tilbud og etterspørsel endrer seg. Men de billigste billettene går ofte først.

Billettkjøp på nett eller med kort

Som en del av smittevernstiltak i forbindelse med korona ber vi nå alle om å forhåndsbestille billetten på nor-way.no. Dette er for å unngå kontanthåndtering i buss og nærkontakt med sjåfør. Vi er også avhengige av å ha oversikt over alle som er på bussen. 

Har du ikke forhåndsbestilt billett er du ikke garantert plass på bussen. Du kan imidlertid fortsatt betale med kort på buss og må da også registreres manuelt. 

Dersom det skulle bli endring i planene, kan billetten refunderes inntil 24 timer før første avreisetidspunkt som er angitt på billetten.

Kjøp billett her.

Back to top