NOR-WAY Bussekspress logo

Start sommeren med NOR-WAY

Er du klar for sommeren? NOR-WAY kjører deg til sommerens opplevelser, enten du skal til byen, fjellet eller på stranda.

en mann på en oppblåsbar enhjørning i et vann med en flytebrygge i bakgrunnen

Det er lite som er så vakkert som Norge på sommeren. Tar du bussen til Norgesferien kan du i tillegg starte ferien idet du setter deg i setet: len deg tilbake, nyt utsikten og vær klar for ferie. Vi kjører!

Start sommerens eventyr alt på bussen:

Norgesferie med buss

Norgesferie kan være så mangt: late dager med soft-is på brygga på Sørlandet, toppturer i fjellet, oppdagelsesreiser på Vestlandet eller utforskning av en storby du ikke har vært i før. NOR-WAY har et bredt utvalg av ruter, og disse kan du lese mer om her.

Klar for Norgesferie med buss, men ikke helt sikker på hvor du vil reise? Da har vi laget en liten guide til deg her: Ta bussen til din norgesferie i sommer

Dansende mann på en grønn gresslette mellom telt med konsertscene i bakgrunnen på festival

Ta bussen til festivalopplevelsen

Sommertid er festivaltid! Og i Norge finner du en rekke festivaler, av ulik karakter. Musikkfestivaler finnes i omtrent hver krik og krok, fra de største i de større byene, til mindre kjente på småplasser. Også hit er det fint å ta bussen – vi stopper både i storbyene og på småstedene i mellom.

Men festivaler er ikke bare for de musikkinteresserte. I Norge har vi festivaler for det meste, som teater, litteratur og mat, samt mer spesifikke festivaler som trebåter og fjellfilm.

Bagasje på bussen

Norgesferien krever gjerne litt pakking. Skal du feriere i Norge kan du få mye variert vær, og det er derfor lurt å kle seg lag på lag. Hos NOR-WAY har du alltid inkludert bagasje (2 stk kolli) i din bussbillett. Ønsker du å ha med deg mer bagasje bestiller du dette enkelt her.

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress