NOR-WAY Bussekspress logo

På god vei til jul

Vi i NOR-WAY ser frem til å være en del av din julereise. Enten du skal hjem eller bort, reise selv eller sende pakker, så er vi der for deg gjennom hele jula.

Jente som står foran NOR-WAY buss

La julefreden senke seg om bord på bussen

NOR-WAYs ruter har mange avganger gjennom hele jula. Vi kjører på kryss og tvers av Sør-Norge og reisemulighetene er mange.

På bussen kan du slappe av på veien mens sjåførene våre kjører deg trygt fram dit du skal. 

 

Tilpass din egen reise

På NOR-WAY-bussene har du mulighet til å velge litt hvordan din egen reise skal se ut. 

Om du velger å bestille Sitt alene sammen med billetten din, så har du mulighet til å sikre deg et helt dobbeltsete for deg selv på reisen. Det er også på mange ruter mulig å bestille Sitt foran som gir deg garanti på å få sitte fremst.

På noen ruter, slik som Kystbussen og Haukeliekspressen, så kan du velge panoramasete eller komfortsete. Da får du en litt mer spennende og behagelig reise dit du skal.

Om du reiser med små barn og har behov for barnesete, så bestiller du også det sammen med billetten din. Dette er gratis, men må bestilles slik at vi får holdt av setet til barnet ditt.

Alle setevalgene gjør du på steg for Tilleggsprodukter når du bestiller billetten din. 

Les mer om setevalg

Send pakker med bussen

Er du sent ute med julepakkesending, eller har flere pakker som skal til samme sted? På bussene våre har du mulighet til å sende pakker uten å reise selv. Pakkene reiser med bussen og kommer fram i ekspressfart, samme dag du sendte de. Det eneste vi ber om er at du pakker og merker forsendelsen godt, og at de som mottar pakken er på busstoppet når den ankommer dit den skal. 

Om du sender pakken fra første stopp på ruta, så trenger du kun å møte opp og betale direkte til sjåføren. Om den skal plukkes opp langs ruta, så anbefaler vi å ta kontakt på forhånd. 

Les mer om ekspresspakker

Ekstra bagasje

Mange reiser med mye bagasje i jula. I alle NOR-WAY-billetter så har du mulighet til å ta med deg to bagasjeenheter som legges under bussen. Dette kan også være godt pakkede ski, en barnevogn osv. 

Ønsker du å ta med deg mer enn 2 bagasjer så bestiller du Ekstra bagasje. For større ting så er det også mulig å bestille Spesialbagasje. Til og med sykkel er det mulig å ta med seg på bussreisen.

Alle typer bagasje som går utover to kolli vanlig bagasje bestiller du under Tilleggsprodukter når du kjøper billetten din.

Les mer om bagasje

Bestill tidlig for best pris og garantert plass

På NOR-WAY-rutene vil prisene og pågang ofte variere fra avgang til avgang. Spesielt i juletida så er det mange som skal reise, og vi kan bli utsolgt på enkelte tidspunkt. Bestemmer du deg for reise og bestiller billett tidlig så har du mulighet til å finne billetter til en lavere pris enn om du bestiller kort tid før avreise. Det gjør samtidig at du garantert får plass på den avgangen du ønsker. Søk i reiseplanleggeren og finn den reisen som passer best for deg!

God jul og velkommen om bord! 

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress