NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen til Romsdalseggen

Romsdalseggen ligger midt blant en rekke andre fjellklassikere, og er faktisk blitt beskrevet som en av verdens vakreste fjellturer. Å ta bussen er både det enkleste og beste alternativet når du skal til Romsdalseggen. Turen starter nemlig ved Venjedalssetra, og ender opp i Åndalsnes.

Romsdalsgondolen på vei opp til toppenFoto: Eline Karlsdatter Fladseth

I løpet av årene har Romsdalseggen utviklet seg til å bli et samlested hvor en rekke attraksjoner er samlet på samme fjell. Her kan du, utover å gå over eggen, blant annet få testet deg på Via Ferrata, besøke utsiktspunktet Rampestreken eller kjøre Romsdalsgondolen. Sistenevnte har åpnet for at enda flere skal kunne ta turen over Romsdalseggen.

Oppdatert informasjon om Romsdalseggen, for eksempel vær og forhold, kan du finne på Romsdalseggens facebookside. I tillegg tilbyr Norsk Tindesenter daglige ferdråd, og de har jevnlig stipatrulje som patruljerer fjellet i sesong.

Bussbillet må forhåndsbestilles for å sikre plass, og denne kan du kjøpe enten i NOR-WAY-appen eller på www.nor-way.no

Turgåer ser utover utsikten av Romsdalen på utkikkspunktet RampestrekenFoto: Endre Knudsen - Visit Norway

Ta bussen til Romsdaleggen

Til Romsdalseggen kommer du deg med Romsdalseggenbussen. Turstart kommer du enklest til ved å ta bussen fra Åndalsnes til Venjedalssetra. Dermed får du en rundtur der du både starter og avslutter på Åndalsnes.

Se her for mer informasjon om Romsdalseggenbussen

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress