NOR-WAY Bussekspress logo

Ta buss til Haugesund

Reis med bussen til Haugesund fra Bergen, Stavanger, Telemark og Oslo

Hvite trehus på bryggekanten med båter og stille vannFoto: Arne Kristian Stave Ytreland/VisitHaugesund.no 

Haugesund by er en spennende destinasjon, for eksempel for den shoppingglade. Her finnes du både kjede- og nisjebutikker. For skattejegere som elsker bruktbutikker er det til og med laget en egen gjenbruksguide for Haugesund. Byen er også kjent for sitt kulturmangfold, med gallerier, museer, stand-up , film- og konsertopplevelser.   

På indre kai ligger spisestedene klare for å servere lunsj og middag, og her finner du mat for enhver smak. I regionen finner du mye spennende mattradisjoner, med retter fra både land og hav, med bl.a. smakfulle retter med tang, muslinger og sild. Spisestedene byr også på mange fristende menyer til deg som ønsker vegetarretter.

For friskusen er det godt å komme seg ut på tur på Haugalandet, og kjenne den friske brisen fra havet i håret. Her finner du flere populære turstier å velge mellom. For den aktive som er ute etter mer spenning med finnes det også juving, surfing eller flere gode toppturmuligheter i området.

Et annet populært alternativ er overnatting Flokehyttene, som består av fem hytter ytterst på odden Ryvarden i Sveio. Hyttene klorer seg fast i fjellsprekkene, som om de venter på neste bølge. Inne i hyttene kan du sitte i lune, trygge omgivelser og oppleve storhavet gjennom store panoramavinduer. Les mer om Flokehyttene.

Les mer om om Haugesund som reisemål hos Visit Norway

Ta buss til Haugesund

NW180 Haukeliekspressen

Avganger til Haugesund fra Bergen, Telemark og Oslo

Holdeplass: Haugesund bussterminal i sentrum

NW400 Kystbussen

Avganger til Haugesund fra Bergen og Stavanger

Holdeplass: Haugesund bussterminal i sentrum

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress