NOR-WAY Bussekspress logo

Med ekspressbuss til Haugesund

Reis med bussen til Haugesund fra Bergen, Stavanger, Telemark og Oslo

Foto: Arne Kristian Stave Ytreland/VisitHaugesund.no 

Haugesund by, spennende for den shoppingglade med kjede- og nisjebutikker. For skattejegere som elsker bruktbutikker er det til og med laget en egen gjenbruksguide. Byen er kjent for sitt kulturmangfold, med gallerier, museer, stand-up , film- og konsertopplevelser.   

På indre kai ligger spisestedene klare for å servere lunsj og middag, mat for enhver smak. I regionen finner du mye spennende mattradisjoner, med retter fra land og hav, med bl.a. smakfulle retter med tang, muslinger og sild. Spisestedene byr også på mange fristende menyer til deg som ønsker vegetar retter.

Ut på tur på Haugalandet, og kjenne den friske brisen fra havet i håret. Flere populære turstier å velge mellom, eller for den aktive som er ute etter mer spenning med juving, surfing eller en topptur og nyte frisk fjelluft.

Overnatting i en av Flokehyttene som består av fem hytter ytterst på odden Ryvarden i Sveio. Hyttene klorer seg fast i fjellsprekkene som om de venter på neste bølge. Inne i hyttene kan du sitte i lune, trygge omgivelser og oppleve storhavet gjennom store panoramavinduer. Les mer om hyttene.

 

Mer informasjon om Haugesund som reisemål på

https://www.visitnorway.no/reisemal/vestlandet/haugesund-haugalandet/

 

NW180 Haukeliekspressen

Avganger til Haugesund fra Bergen, Telemark og Oslo

Holdeplass: Haugesund bussterminal i sentrum

 

NW400 Kystbussen

Avganger til Haugesund fra Bergen og Stavanger

Holdeplass: Haugesund bussterminal i sentrum

Back to top