NOR-WAY Bussekspress logo

Barn som reiser alene

Har du barn som skal reise alene ber vi deg om å fylle ut skjemaet lenger nede på siden og vise det til sjåfør når du følger barnet om bord på bussen.

Vi anbefaler at barnet er i skolepliktig alder og at det er selvstendig nok til å kunne ta vare på seg selv under bussreisen.

Registreringsskjema for barn som reiser alene

Det er viktig for sjåfør å har god informasjon om barn som er alenereisende. Barnet må følges til bussen av foresatte og må kunne fremvise utfylt registreringsskjema. I skjema legger man også inn informasjon om hvem som henter barnet på bussholdeplassen ved ankomst. Dette må avklares med sjåfør ved henting. 

Skjemaet må inneholde navn og telefonnummer til to ansvarlige voksne som sjåføren kan ringe til om det skulle skje noe uforutsett. Foresatte som leverer og henter barnet om bord skal være tilgjengelig på telefon helt til reisen er avsluttet og barnet er hentet på angitt holdeplass.

Åpne og fyll ut registreringsskjema for barn som reiser alene

For sikret plass anbefaler vi at du forhåndskjøper billett på nett eller app og ved frammøte prøver å få et sete i nærheten av sjåføren.

 

 

 

Back to top