NOR-WAY Bussekspress logo

Å reise med NOR-WAY

Å reise med bussen skal være en behagelig og god opplevelse. Se mer om hva du kan forvente på din reise med oss.

Kart over rutenettet i Sør-Norge

NOR-WAY Bussekspress er glade og stolte over at så mange kunder velger nettopp oss når de skal ut å reise. Lojale kunder gjør oss ydmyke, og det setter krav til at vi gjør det aller beste for deg som reisende på hver eneste avgang, hver dag, hele året. ​Når du reiser med våre ekspressbusser kan du være trygg på at vi har noen av landets aller beste sjåfører, som har som sin viktigste oppgave å få deg trygt og behagelig frem. Alle våre busser har tre-punkts sikkerhetsseler og barneseter til de minste barna.

Våre fasiliteter

Våre sjåfører tar ansvar for at du får nødvendig informasjon underveis. Du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten i våre komfortable seter med nedfellbar rygg. Klimaanlegg sørger for at det er behagelig temperatur og frisk luft, uansett årstid. Det er toalett på de fleste bussene våre og tilgjengelig strømuttak til lading av telefon osv.

Våre busser

Bussene tilfredsstiller de strengeste krav til utslipp av klimagasser og partikler, såkalt Euro 6, og er derfor et miljøvennlig alternativ til bil og fly. Når det gjelder utslipp pr. person kan verken privatbil eller fly måle seg med ekspressbussen. En tur med oss er også en opplevelse i seg selv – kall det gjerne ren reiseglede. Vi mener ekspressbussen rett og slett er det beste reisealternativet og er et opplagt valg for den miljøbevisste!

Tilgjengelighet

Flere av attraksjonene Sør-Norge har å by på, ligger spredt og kan nærmest oppleves som noe utilgjengelig sett med urbane øyne – og dette er jo nettopp litt av sjarmen med det "urørte" Norge. Heldigvis er det godt samsvar mellom de største severdighetene og rutenettet til NOR-WAY Bussekspress. Ekspressbussene gjør landet tilgjengelig for turister fra inn- og utland. Vi knytter by og land sammen – også på nett via vår nettside, nor-way.no

Del opplevelsen

Reis med familien sammen med oss. Mange har opplevd fine reiser sammen med oss og andre medpassasjerer i løpet av de 33 årene vi har trafikkert norske veier. Vi prøver å gjøre reisen så komfortabel som mulig for både store og små. På bussen kan hele familien kose seg og nyte reisen i trygg forvissning om at andre tar seg av kjøringen. Litt lesing, fargelegging og noen gode historier, så er du fremme ved holdeplassen hvor slekt og venner står og venter på noen gode klemmer.

Les mer om:

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress