NOR-WAY Bussekspress logo

6. desember utvider Trysilekspressen rutetilbudet

Skisesongen er i full gang i Trysil, og vi kjører flere daglige avganger til og fra skibakken.

Radisson Blu Mountain Resort

Foto: Ola Matsson / SkiStar / Radiosson blu Mountain Resort

Trysil har Norges største skianlegg med sikre skiforhold, gode fasiliteter, mange muligheter for overnatting og spisesteder. Om du er ute etter en dag i bakken eller ei helg i fjellet, så er Trysil en fantastisk destinasjon. NW130 Trysilekspressen kjører  mellom Oslo og Trysil med stopp på Oslo Lufthavn og Elverum. 

Økt tilbud i vintersesongen

For å gjøre reisen til Trysil så enkel som mulig, kjører Trysilekspressen i skisesongen både til Trysil Turistsenter og Trysil Høyfjellsenter. Du kommer deg altså helt fram til bakken og slipper videre transport. 

I tillegg til forlenget rute så øker vi antall avganger i vintersesongen. Mandag-torsdag og lørdag kjører 3 avganger mellom Oslo og Trysil, fredag og søndag 4 avganger. 

Billetter og rabatter

De billigste billettene finner du alltid når du søker i reiseplanleggeren og bestiller på forhånd. 

Til familier tilbyr vi barnebillett til alle mellom 0 og 15 år, studentrabatt er til alle mellom 16 og 30 år med studentbevis og pensjonister får honnørrabatt. Alle billettyper kan bestilles på nor-way.no.  

Er du del av en større gruppe som skal reise? Vi tilbyr gode priser når man har behov for store deler av en buss. Ta kontakt med oss for detaljer. 

>>Se avganger og bestill billett 

Back to top