NOR-WAY Bussekspress logo

Vinterruter med Trysilekspressen

Skisesongen er i full gang i Trysil, og vi kjører flere daglige avganger til og fra skibakken.

Snølagt vei, utsikt fra Trysilekspressen

Trysil tilbyr Norges største skianlegg med sikre skiforhold, gode fasiliteter, mange muligheter for overnatting og spisesteder. Om du er ute etter en dag i bakken eller ei helg i fjellet, så er Trysil en fantastisk destinasjon. NW130 Trysilekspressen kjører  mellom Oslo og Trysil med stopp på Oslo Lufthavn og Elverum. 

Økt tilbud i vintersesongen

For å gjøre reisen til Trysil så enkel som mulig, kjører Trysilekspressen i skisesongen både til Trysil Turistsenter og Trysil Høyfjellsenter. Du kommer deg altså helt fram til bakken og slipper videre transport. 

I tillegg til forlenget rute så øker vi antall avganger i vintersesongen. På hverdager kjører 3 avganger mellom Oslo og Trysil, fredag og søndag 5 avganger, og lørdag 4 avganger. 

I vinterferien øker vi tilbudet med  flere avganger fra onsdag 19. februar og videre gjennom uka. Da er det mulig å ta morgenavgang kl. 09.00 fra Oslo, 09.45 fra Oslo Lufthavn og 11.00 fra Elverum til Trysil og så utnytte dagen i Trysil etter ankomst. 

Billetter og rabatter

De billigste billettene finner du alltid når du søker i reiseplanleggeren og bestiller på forhånd. Vi gir deg nettrabatt når du forhåndsbestiller, og på Trysilekspressen tilsvarer det 20%. 

Til familier tilbyr vi barnebillett til alle mellom 0 og 15 år, studentrabatt er til alle mellom 16 og 30 år med studentbevis og pensjonister får honnørrabatt. Alle billettyper kan bestilles på nor-way.no.  

Er du del av en større gruppe som skal reise? Vi tilbyr gode priser når man har behov for store deler av en buss. Ta kontakt med oss for detaljer. 

>>Se avganger og bestill billett 

Back to top