NOR-WAY Bussekspress logo

Tips for reisen din til studiestart

Med august kommer start av universiteter og høyskoler i hele Norge. Bussen er en god pendlemåte, og vi gir deg tipsene som gjør at du får en fin og billig tur.

Jente på bussen ser ut vinduet

Finn beste reisevei

Om du studerer i for eksempel Oslo, Bergen, Sogndal, Kristiansand, Stavanger, Lillehammer eller Gjøvik - det finnes bussmulighet til studiestedet. Finn beste reisemåte gjennom å søke i reiseplanleggeren på forsiden. Bussene våre går over hele Sør-Norge, mellom byer, og fra småsteder og inn til byen. 

Husk å bestille studentbillett

NOR-WAY tilbyr studentpris på alle strekningene vi kjører. Så lenge du husker å velge billettype student når du skal bestille, så får du billigere billett enn en vanlig voksenbillett. Penger spart er penger tjent!

Husk studentbevis

Det eneste vi ber om for at du skal få studentpris er at du viser et gyldig studentbevis sammen med billetten din. Har du student ID, så pass også på at du har gyldig semesterbevis i kortform, eller digitalt. Vis det til sjåføren, og du får komme inn til en billigere pris. 

Bestill billett på forhånd

På grunn av korona-situasjonen så er det nå flere seter i bussen som ikke kan bookes og blir stående ubrukt. Dette gjør at bussen fortere blir full, spesielt rundt helgeutfart. Forhåndsbestiller du billetten din på nett, så er du ikke bare sikret plass på bussen, i noen tilfeller sparer du også penger. 

Husk lader

I bussene våre finner du lademulighet, enten via stikkontakt eller usb-tilkobling, ved enten hvert eller annenhvert sete. Det betyr at du får ladet pc'en, mobilen og høretelefonene dine når du trenger det. Det er altså ingen grunn til å reise uten god underholdning. 

Ta med mye bagasje - uten å betale ekstra

Hos oss får du ta med deg 2 kolli som legges under bussen. Begge bagasjene er inkludert i billetten din. Inn på bussen kan du ta med deg det aller viktigste og verdisaker. 

Vær med på miljødugnaden

Å reise med buss er grønnere enn både privatbil og fly. Gjennom din reise er du altså enkelt med på å velge grønt. La bilen stå og ta bussen!

Se liste over rutene våre og hvilke studiesteder bussen kan kjøre deg til

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress