NOR-WAY Bussekspress logo

Reis med Skyss periodebillett på Sognefjordekspressen

NYHET! Fra 20. juni blir Kringom til Skyss, noe som gir et forsterket rutetilbud i Vestland.

Fra og med 20.juni kan du reise med Skyss i hele Vestland fylke, inkludert Sogn og Fjordane. Med et forsterket rutetilbud vil reisen bli bedre og billigere for de fleste i Sogn og Fjordane. Les mer om tilbudet her

Benytter du deg av Skyss 30- eller 180- dagers periodebillett kan du også reise fritt med ekspressbuss i den sonen periodekortet ditt dekker. For deg med 30- dagers ungdomsbillett kan du reise fritt i alle soner. Sonekart fra Skyss finner du her.

Merk at med periodekort er du ikke garantert plass på bussen. Ønsker du å reservere et sete kan du gjøre dette mot en avgift på 29,- ved å bestille sete her.

Reiser du med periodebillett for deler av reisestrekningen må det bestilles nettbillett for soner som ikke dekkes av din periodebillett.

Fremgangsmåte:

  • Legg inn ønsket strekning og dato/klokkeslett.
  • Huk av for ‘Jeg har rabattkode’
  • Legg inn rabattkode skyssSogn
  • Gjennomfør bestilling

Merk: De samme vilkårene for reise med periodekort gjelder, og det er viktig at reisende med periodekort/ungdomskort alltid har med gyldig kvittering (aktiveringskvitteringen MED gyldig til-dato) og legitimasjon.

Merk at Skyss-billetter ikke kan brukes på strekningen Bergen busstasjon og Trengereid. På denne strekningen må det kjøpes egen billett

Periodebillett også på ekspressbuss

Før reisen

Billettinfo

På bussen

Kundeservice

Copyright © 2009–2024 NOR-WAY Bussekspress