NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen mellom Kristiansand og Oslo

Du kan reise med bussen mellom byene på 4 timer og 30 minutter, uten bytte. Du kan velge mellom flere avganger hver dag.

Reiser du ofte mellom Sørlandet og Oslo? NW192 Konkurrenten er den enkle og effektive reisemåten mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger. Om du skal hele strekningen, eller skal hoppe av på et stopp langs veien, så har du flere avganger å velge mellom.

Effektiv reisetid mellom Oslo og Kristiansand

Samme hvilken retning du reiser så tilbyr vi en avgang hver time mellom Kristiansand og Oslo. Reisetid er 4 timer og 30 minutter. Turen går fra bysentrum til bysentrum sånn at du får en effektiv reisetid. Sammenlignet med andre reisemåter så kommer du deg både raskt fram og uten flere bytter. 

Kristiansand til Stavanger åpen

NW192 Konkurrenten kan også ta deg med videre til og fra Vestlandet. Ruta dekker strekningen Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Flekkefjord, Sandnes, Stavanger lufthavn, Stavanger og kjører hver dag. 

Smittevern

For å legge til rette for avstand mellom passasjerer, så bookes bussene kun halvfulle. Det betyr at du har ditt eget dobbeltsete på reisen. Vi legger også vekt på renhold og vasker flater hyppig. Lokale og nasjonale anbefalinger og påbud gjelder også på bussen, så hold deg oppdatert på disse. Les mer om våre tiltak mor covid.

Les mer om NW192 Konkurrenten og søk reise

Back to top