NOR-WAY Bussekspress logo

Ta bussen mellom Oslo og Kristiansand i sommer

Vi har økt kapasiteten til å passe sommertrafikken. Det gjør at du som reisende nå har flere avganger å velge mellom og ekspressavganger med kjøretid på kun 4 timer.

Har du Sørlandet eller Oslo på planen for sommeren? NW192 Konkurrenten er den enkle og effektive reisemåten mellom Oslo, Kristiansand og Stavanger. Om du skal hele strekningen, eller skal hoppe av på et stopp langs veien, så har du nå enda flere avganger å velge mellom. Etter en rolig vår har vi nå oppskalert og tilbyr mange avganger daglig langs hele Sørlandskysten. 

Ekspressavganger to ganger daglig fram til 9. august

Om du vil reise effektivt, så anbefaler vi de daglige raske avgangene. To ganger til dagen, i hver retning, kjører vi avganger som har færre stoppesteder. Bussen bruker dermed kun 4 timer mellom Oslo og Kristiansand. Disse stopper på Høvik, Ramstadsletta, og holdeplassene mellom Arendal (Harebakken) og Kristiansand rutebilstasjon. Du finner turene kl. 11.30 og 13.30 hver dag fram til 9. august, i begge retningene. Søk og bestill i reiseplanleggeren.

Timesavganger mellom Oslo og Kristiansand

Samme hvilken retning du reiser så tilbyr vi en avgang hver time mellom Kristiansand og Oslo. Reisetid varierer fra 4 timer til 4 timer og 30 minutter. Dette tilbudet har vi i hele sommer slik at du enkelt kan ta bussen på ferie, sommerjobb eller helgetur. 

Kristiansand til Stavanger åpen

I forbindelse med reiserestriksjoner var ruta mellom Kristiansand og Stavanger i flere uker innstilt. Med økt trafikk ble den endelig åpnet, og den dekker nå strekningen Kristiansand, Mandal, Lyngdal, Flekkefjord, Sandnes, Stavanger lufthavn, Stavanger hver dag. 

Smittevern

For å legge til rette for avstand mellom passasjerer, så bookes bussene kun halvfulle. Det betyr at du har ditt eget dobbeltsete på reisen. Vi legger også vekt på renhold og vasker flater hyppig. Ønsker du munnbind, så kan sjåføren tilby deg dette. VI ber også om at alle reisende er nøye med håndhygienen. 

 

Les mer om NW192 Konkurrenten og søk reise

Back to top