NOR-WAY Bussekspress logo

Bruk Farte periodebillett Telemark på Haukeliekspressen

Nå kan du bruke din Farte periodebillett på Haukeliekspressen mellom Haukeliseter, Seljord, Notodden og Kongsberg uten ekstra kostnad. Vi viser deg hvordan du reserverer sete.

Haukeliekspressen Seljord

Farte periodekort Telemark kan brukes på Haukeliekspressens trasé mellom Haukeliseter og Kongsberg, både kortere og lengre reiser. Områdene øst for Kongsberg og vest for Haukeliseter er ikke inkludert i ordningen.

Hvordan være sikret plass på Haukeliekspressen? 

Periodebilletten din kan brukes direkte på bussen og i forhåndsbooking - uten ekstra pristillegg. 

Det er likevel kun forhåndsbestilt NOR-WAY-billett som gir plassgaranti på Haukeliekspressen. Vi gir derfor deg med Farte periodebillett mulighet til å forhåndsreservere billett uten videre kostnad på nor-way.no eller i NOR-WAY-appen.

Du bestiller billett og sikrer deg plass ved å:

  • Gå til reiseplanlegger eller NOR-WAY-appen
  • Skriv inn hvor du skal reise fra og til (innenfor gyldig område)
  • Skriv inn rabattkode: Farte2023

Når du trykker 'Vis tid og pris' vil da pris for reisen din vises som 0 kr. 

Tips: 

Vises det ikke avganger når du søker, eller om pris er mer enn 0 kr, så kan du sjekke om holdeplassene du har valgt er mellom Haukeliseter - Kongsberg og om rabattkode er skrevet riktig. 

Reis mellom Haukeliseter og Kongsberg

Farte periodebilletter kan brukes på alle Haukeliekspressens avganger mellom Haukeliseter, Seljord, Notodden og Kongsberg.

Husk at du alltid må framlegge gyldig periodebillett i Farteappen eller reisekort når du går på Haukeliekspressen. Vis denne sammen med din forhåndsbestilte billett til Haukeliekspressen.  Billettreservasjon på Haukeliekspressen blir sendt til din epost og er tilgjengelig på Min side.

Merk:

Om du skal reise lengre det gyldige området for periodebillett, må denne delen av reisen bestilles for seg selv. Eks. Bestill én billett fra Haukeliseter til Kongsberg Diseplass (0 kr) og én billett fra Kongsberg til Oslo (vanlig pris).

Les mer om Farte periodekort

Ler mer om booking med rabattkode på nor-way.no

Gå til booking på NW180 Haukeliekspressen>>

 

 

Back to top