NOR-WAY Bussekspress logo

På god vei

Våre ekspressbusser tar deg med til byene og perlene imellom.

Passasjer på NW400 Kystbussen

Selve reisen er en del av turen, og den kan være flott. Len deg tilbake på bussen og nyt utsikten av byer, isbreer, fjell og fjorder – kanskje med et passende soundtrack på øret av Grieg eller Wu-Tang.

2 000+ stoppesteder

I Norge kan du enkelt kombinere by- og naturlivet, da de fleste byene er omringet av skog, fjell, sjø og vann. Enten du skal shoppe, gå på konferanse, besøke venner og familie, se et show, stå på ski eller bestige en topp, tar vi deg dit.

Mellom byene kjører vi forbi mange naturperler som folk fra hele verden kommer for å se. Kanskje du plutselig vil hoppe av bussen og fortsette etter én dag eller tre. Vi har over 2 000 stoppesteder i Sør-Norge, mulighetene er mange.

Videre forbindelser og korrespondanser

De litt større plassene og byene fungerer som knutepunkt for våre ruter, slik at du enkelt kan fortsette videre på en ny rute til et nytt sted. Hvis du for eksempel tar Øst-Vestekspressen til Bergen, og blir der noen timer eller dager, kan du enkelt fortsette med Fjordekspressen oppover Vestlandet.

På flere av rutene kan du raskt bytte buss underveis, til for eksempel andre ekspressbussruter, lokale bussruter eller flybuss.

Back to top