Telemarkekspressen

Linje NW182 Seljord–Bø–Ulefoss–Skien–Porsgrunn–Langangenkrysset–Ringdal (Larvik)–Danebuåsen–Sandefjord Lufthavn Torp–Tønsberg.

Telemarkekspressen frakter deg direkte i Telemark, med enkel forbindelse til Hardanger og Vestlandet på enkelte avganger – eller om du skal videre ut i verden med fly fra Torp.

Rutetabellen inneholder ikke avvik som forekommer på hellig- og høytidsdager, kun ordinære rutetider. Vi anbefaler derfor at du alltid benytter nettbutikken til å planlegge din reise.

De søkbare rutetidene i nettbutikken er oppdatert med planlagte endringer eller avvik.

Last ned rutetabell:

NW182 gyldig fra 25.02.2019

NW182 gyldig fra 29.04.2019

NW182 Ruteavvik april, mai og juni 2019

Se hvor bussen befinner seg live på kartet.

Reisekort utstedt av Telemark Bilruter


Telemark Bilruter, som drifter Telemarkekspressen, tilbyr elektroniske reisekort til deg som reiser ofte eller pendler med Telemarkekspressen.

Mer informasjon om lokale reisekort, se telemarkbil.no

Reis trygt og komfortabelt til og fra flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Telemarkekspressen har daglige avganger direkte til eller fra Sandefjord Lufthavn Torp, med forbindelser til eller fra Telemark.

Når reisen består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Skal du fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene.

Fyll ut hittegodsskjemaet så tar vi kontakt med deg, eller ta kontakt med Telemark Bilruter som drifter Telemarkekspressen:

telefon: (+47) 35 06 54 00.

Linje: NW182

Reisetid mellom Seljord og Tønsberg:

Korresponderende bussruter:
rutekart

Forbindelse i Skien med Grenlandsekspressen til/fra Oslo.

Alle avganger betjener sykehuset i Skien. Holdeplass ved parkeringen mellom sykehuset og søndre rundkjøring på Moflata.