NOR-WAY Bussekspress logo

Ungdomsbillett Rogaland

Med gyldig ungdomsbillett for Rogaland kan du reise strekningen Haugesund–Stavanger eller motsatt. Billett bestilles i forkant av reise på nett.

Kolumbus ungdomsbillett for Rogaland 

Ungdomsbillett for Rogaland kan brukes på Kystbussen mellom Haugesund og Stavanger. Avhengig av hvilken strekning du skal reise, så betaler du en egenandel eller bestiller uten pristillegg. 

For å få riktig pris, bruker du rabattkode i reiseplanleggeren sammen med billettkategori Barn 6-17 år eller student. Merk at billett må forhåndsbestilles på nor-way.no eller i app. Egenandel kan ikke betales til sjåfør ved påstigning. 

Bestill med rabattkode: kolumbusungdom og reis med egenandel på 75 kr på strekningene (også holdeplasser mellom nevnte stopp): 

- Strake Vegen (ekspressruter): Stavanger-Aksdal

- Ordinære ruter: Stavanger-Haugesund

Bestill med rabattkode kolumbusskole og reis uten pristillegg på strekningene: 

  • Haugesund - Mjåsund terminal, Tysvær
  • Haugesund- Slåttevik, Tysvær
  • Haugesund - Knarholmen, Bokn
  • Haugesund - Austre, Bokn
  • Haugesund - Alvestad nord, Bokn
  • Haugesund - Ognøy, Bokn
  • Haugesund - Arsvågen kai
  • Stavanger – Sørbø på Rennesøy

Sjekk våre ruter her

Ferge

Dersom fergestrekning inngår i reisen skal gyldig kvittering for Ungdomsbilletten/Ungdomspass fremlegges til fergebillettør.

Наг du begge reiseproduktene

Наг du begge reiseproduktene for ungdom i både Rogaland og Hordaland, kan du reise hele strekningen mot en egenandel på 94 kroner. Dette bestilles på nett med rabattkode: skysskolumbus

Dersom du ikke har reisekort for begge fylkene, må to billetter kjøpes for reisen. En med ungdomskortrabatt, den andre som ordinær billett. 

Fornye reiseproduktene

30 dagers Ungdomsbillett for Hordaland og Ungdomspass Rogaland kan ikke kjøpes eller fornyes på Kystbussen. Det må skje på de lokale eller regionale bussrutene eller andre steder fylkeskommunene har bestemt.

Søk opp din billett her

Back to top