NOR-WAY Bussekspress logo

Ungdomsbillett Rogaland

Med gyldig ungdomsbillett for Rogaland kan du reise strekningen Haugesund–Stavanger eller motsatt. Billett bestilles i forkant av reise på nett.

For reisende med Ungdomsbillett for Rogaland som reiser lengre enn en av strekningene som anses som lokalreise (beskrevet under), skal det betales en egenandel som for tiden er 75 kroner. Denne billetten kjøpes på nett før reisen med rabattkode: kolumbusungdom. Det vil da ikke lenger være mulig å betale egenandelen til sjåfør ved påstigning.

Ungdomskort fra Kolumbus er gyldig på følgende strekninger: 

- Strake Vegen (ekspressruter): Stavanger-Aksdal

- Ordinære ruter: Stavanger-Haugesund

Kortet er gyldig for lokalreise på strekningen HaugesundTysvær/Bokn (Knarholmen) uten pristillegg. Bestill billett i forkant av reise med rabattkode: kolumbusskole. 

Kortet er også gyldig for lokalreise mellom Stavanger og Sørbø på Rennesøy.

Rutesøk finner du her

Ferge

Dersom fergestrekning inngår i reisen skal gyldig kvittering for Ungdomsbilletten/Ungdomspass fremlegges til fergebillettør.

Наг du begge reiseproduktene

Наг du begge reiseproduktene for ungdom i både Rogaland og Hordaland, kan du reise hele strekningen mot en egenandel på 94 kroner. Dette bestilles på nett med rabattkode: skysskolumbus

Dersom du ikke har reisekort for begge fylkene, må to billetter kjøpes for reisen. En med ungdomskortrabatt, den andre som ordinær billett. 

Fornye reiseproduktene

30 dagers Ungdomsbillett for Hordaland og Ungdomspass Rogaland kan ikke kjøpes eller fornyes på Kystbussen. Det må skje på de lokale eller regionale bussrutene eller andre steder fylkeskommunene har bestemt.

Back to top