NOR-WAY Bussekspress logo

Ekspresspakker

Har du noe som skulle vært på andre siden av landet, raskere enn posten klarer å levere og til en billig penge? De fleste av våre ekspressbusser tar med ekspresspakker.

Ekspresspakker kan ikke forhåndsbestilles, men leveres på bussen før avgangstid. Du finner avgangene våre gjennom å søke i reiseplanleggeren. Skal du sende pakken fra et stopp som ikke er startsted, ta gjerne kontakt med kundeservice/driftsselskap slik at sjåføren kan få beskjed om at du venter på stoppet. 

Direkte fra sted til sted

Vi tilbyr å ta med Ekspresspakker på direktelinjer som ikke innebærer bytte, og så fremt vi har plass på bussen. For tiden har vi mye ledig plass i bagasjerom på bussen, så de fleste pakker kommer med. Er du likevel usikker så anbefaler vi å velge en avgang midt i uka, eller på dagtid siden disse har mest ledig kapasitet. 

Møt opp, lever og betal

Du som avsender leverer pakken direkte til sjåføren og betaler for frakten. Betalingen gjør du med kort på bussen.

Mottakeren av pakken må møte opp på riktig stoppested ved ankomsttid. Merk at bussen kan være litt forsinket når det er mye trafikk på veiene. Takk for at du er tålmodig og venter!

Pakk inn nøye og merk med navn

Pakken og innholdet må pakkes inn nøye og forsvarlig slik at det ikke blir skadet og at det ikke kan gjøre skade på annen bagasje. Husk at pakken vil ligge i bagasjerommet og kan komme i kontakt med kofferter og bager. Vi kan dessverre ikke stå til ansvar for eventuelle skader på pakken, men vil gjøre vårt beste i å håndtere den forsiktig. 

Merk ekspresspakken tydelig med navn og telefonnummer til både avsender og mottaker. På den måten har sjåføren mulighet til å varsle dersom noe uforutsett skulle inntreffe underveis.

Priser Ekspresspakker

Pris pr. kolli pr. 01.01 2020. (Enkeltkolli maks 30 kg)
Forbehold om prisendringer

Vekt pr. kolli  0250 km  over 251 km
01 kg    140, 150,
1,15 kg 160, 200,
5,120 kg  220, 270,
20,130 kg 290, 340,


Vi kan dessverre ikke frakte:

  • ferskvarer som kjøtt, fisk, grønnsaker e.l.
  • farlig gods som drivstoff, gasstanker e.l.
  • levende dyr
  • gods på strekninger som innebærer bytte

Ellers gjelder "Vedtekter for befordring av gods med Norges rutebiler".

Back to top