NOR-WAY Bussekspress logo

Personvern i NOR-WAY-appen

I NOR-WAY-appen får du selv bestemme om du gir tilgang til datainnsamling som brukes i statistikk og forbedring av reisetilbudet vårt.

Du kan søke i NOR-WAY-appen uten å oppgi personlig informasjon. For å kunne håndtere booking så ber vi om: 

  • E-post
  • telefonnummer

I appen ber vi også om tilgang til data via Bluetooth, Varslinger, Lokasjon og lokasjon i bakgrunnen der du kan velge om du gir samtykke eller ikke. Data fra disse tilgangene brukes til statistikk og forbedring av vårt tilbud og er anonymiserte. Det betyr at data om ditt reisemønster ikke kan kobles til dine personlige opplysninger.

Analyse av reisemønster

Dersom du gir samtykke til det, så samles det i appen inn data om ditt reisemønster. Disse dataene er anonymiserte og kan ikke knyttes til deg som person. Vi bruker informasjonen til å bedre kunne forstå våre kunders reisebehov og dermed kunne forbedre reisetilbudet vårt. Dette gjør at vi lettere kan tilby et reisetilbud de reisende trenger og slik de helst ønsker det.

Vi har ikke tilgang på detaljert informasjon om hvor du oppholder deg, og vil kun behandle lokasjonsdata på grunnkretsnivå. Det gjør at vi ikke kan identifisere steder slik som arbeidssted og bosted. Du velger selv om du vil dele data om reisemønster, og du kan når som helst trekke tillatelsen via innstillingene på mobilen din.

Digitale undersøkelser

Dersom du tillater oss å samle data om ditt reisemønster, så kan du få tilsendt spørreundersøkelser når du er om bord på bussen. Via trådløse sendere (beacons) i bussene kan appen registrere at du er om bord på en buss og sende deg relevante spørsmål om hvordan du opplever reisen. Svarene gir oss mulighet til å forbedre oss der det er nødvendig.

Analyse av bruk av appen

Statistikk i appen samles via Google Analytics for Firebase. Der samler vi informasjon om hvordan appen fungerer for å kunne gjøre forbedringer i kundeopplevelsen. Informasjonen sendes anonymisert til oss og kan ikke knyttes til deg som bruker. Dersom du ikke ønsker å dele bruksinformasjon så kan du skur av dette under Innstillingene på telefonen din.

NOR-WAY-appen ber om følgende tilganger

Bluetooth – For å kunne forstå reisemønster bedre og sende spørreundersøkelser der du får melde tilbake hvordan din reiseopplevelse var.

Varslinger – For å kunne gi deg beskjed om eventuelle endringer på reisen, i vårt tilbud eller lignende.

Stedstjenester – Brukes for å forstå mer om reisemønster, behov for å kunne utvikle våre tjenester og service. For å kunne varsle deg når telefonen også er lukket, så trenger vi tilgang til stedstjenester i bakgrunnen

Anonymiserte data sendes til tredjepart Fluxloop som analyserer dataene og presenterer rapporter for NOR-WAY Bussekspress. 

 

Sist oppdatert : 01.10.2021

Back to top