Foto: CH - Visitnorway.com

Vakre, varierte Valdres strekker seg fra de frodige, vann- og skogrike dalene i sør, til Jotunheimens mektige 2000 meters topper i nord. Få regioner i Norge har et så variert tilbud av aktiviteter gjennom alle fire årstider. Valdres er hele familiens favoritt!

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Valdresekspressen kjører hver dag, hele året, direkte fra Oslo Bussterminal - Fagernes - Årdalstangen/ og Beitostølen. Vakre, varierte Valdres strekker seg fra de frodige, vann- og skogrike dalene i sør, til Jotunheimens mektige 2000 meters topper i nord. Få regioner i Norge har et så variert tilbud av aktiviteter gjennom alle fire årstider og er hele familiens favoritt. Bygdebyen Fagernes ligger midt i hjertet av regionen og er et godt utgangspunkt for mange flotte opplevelser. 

Beitostølen med sine 320 km flotte langrennsløyper, snow park, heiser, familievennlige bakker et stort utvalg familievennlige aktiviteter, utfordrende nedfarter venter på deg. Her trenger du ikke bil. I fjellandsbyen Beitostølen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om.

Litt i overkant av 2 timer fra Oslo mot Fagernes ligger Aurdal, Aurdalsåsen og Valdres Alpinsenter. Aurdal er dalføret syd-øst for Fagernes, dalen har fått navn etter elven i dette området. Aurdalsåsen er kjent for sitt flotte turterreng med skiløyper helt til Beitostølen.

Ta Valdresekspressen også til Tyin-Filefjell som tilbyr spennende og variert ski- og snowboardkjøring opp til 1280 meter over havet. Takket være høyden kan du derfor stole på lange og snørike sesonger.

Ski og snøbrett (snowboard) tar du med gratis inkludert i din billett, og vi anbefaler at det er pakket forsvarlig i skipose eller lignende. slik at det kan fraktes trygt i bussens bagasjerom. Husk å merke bagasjen din godt med navn, adresse og telefonnummer.

Ny holdeplass på linje NW163

Fra og med mandag 27.02.17 betjener ikke lenger linje NW163 Hov rutebilstasjon.Nytt stoppested er holdeplassen Hov sentrum (langs fv.34, vis-a-vis rådhuset).

Når fv. 53 Tyin - Årdal er stengt kjører NW160 Valdresekspressen via Lærdal:

Når veien er stengt vil avgangstiden fra Øvre Årdal være kl. 07:40 og 15:10, og Årdalstangen kl. 08:00 og 15:30.

Når veien er stengt vil ankomsttiden på Årdalstangen være kl. 16:35 og 23:25, og Øvre Årdal kl. 16:55 og 23:40.

Informasjon om stengte veier finner du på vegvesen.no eller telefon 175.

Spennende dagstur med Valdresekspressen

Jotunheimen er like vakkert og opplevelsesrikt på vinterstid, som på sommerstid. Hva med å nyte flotte fjell-norge fra en slede etter et hundespann? Valdresekspressen og Beito Husky Tours tilbyr i samarbeid en turpakke fra Oslo til Beitostølen. Pakken inkluderer transport tur/retur, hundesledetur, besøk på hundekennel og et ekte valdresmåltid. 

Mer informasjon om turpakken finner du her.

Kundekort Valdresekspressen

33% rabatt

  • Gjelder fullt betalende voksen enkeltbillett
  • Fylkeskryssende enkeltstrekning uten omstigning
  • Gjelder i Buskerud fylke

Reisekort for Oppland og Buskerud

Reisekort utstedt fra Oppland Trafikk kan benyttes på lokale reiser innad i Oppland fylke på Valdresekspressen.

  • Ungdomskort er kun gyldig med kvittering, og kan i tillegg benyttes mellom Fagernes og Aurdal før kl. 07:30 og etter kl. 15:30 (gjelder ikke i skoletiden).

Reisekort utstedt fra Brakar kan benyttes på lokale reiser innad i Buskerud fylke på Valdressekspressen.

  • Verdikort Brakar
    Minstetakst 70,- og det gis ikke rabatt på fylkeskryssende reise mot Oslo.
  • Periode- og ungdomskort Brakar
    Kan benyttes på Valdresekspressen mot gyldig kvittering. Ungdomskort gjelder ikke på avgangene 05:30 Fagernes-Oslo og 13:05 Oslo-Fagernes.

Kortene kan ikke benyttes eller kombineres som delbetaling på fylkeskryssende reise.

Se rutetabell for Valdresekspressen her

Har du glemt igjen noe på Valdresekspressen?
Ta kontakt med JVB som drifter denne ruten på telefon: +47 61 36 59 00

Søk reise og kjøp billett