Foto: Ola Matsson/www.skistar.com/trysil

I vintersesongen kjører vi direkte fra Oslo Bussterminal - Oslo lufthavn - Elverum og helt opp på Trysilfjellet, både til Velkomstsenteret og Fageråsen. Du kommer deg nesten ikke raskere eller nærmere bakken før skiene må på.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Sjansebillett
Dersom det er ledig plass på bussen vil det også være mulig å kjøpe billett i siste liten hos sjåføren. Prisen på sjansebillettene vil som regel være noe høyere enn på nett.

Ski og snøbrett (snowboard) tar du med gratis inkludert i din billett, og vi anbefaler at det er pakket forsvarlig i skipose eller lignende. slik at det kan fraktes trygt i bussens bagasjerom. Husk å merke bagasjen din godt med navn, adresse og telefonnummer.

Skistedet Trysil ligger kun 3 timer nordøst for Oslo, og er Norges største skianlegg med 31 heiser og 71 km nedfarter som binder sammen tre sider av fjellet til et innholdsrikt og variert alpinanlegg. Med største fallhøyde på 685 meter ligger alt til rette for skiferien, med nedfarter og aktiviteter for alle. Barn har 3 egne barneområder med heiser, bakker og aktiviteter. På 1100 moh finner starten på noen av de virkelig gode nedfartene i Trysilfjellet for viderekomne. Trysilfjellet har også to terrengparker for de som trives best med rails og hopp. Det er kveldskjøring i 6 flombelyste bakker i høysesongen.

Sesongstart fredag 11. november 2016!

Skal du ut og fly til eller fra Oslo Lufthavn?

Reis trygt, komfortabelt til flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til eller fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Se rutetabell i PDF for Trysilekspressen her. 

Har du glemt igjen noe på Trysilekspressen? 
Ta kontakt med Boreal Transport som drifter denne ruten på telefon: +47 481 66 900.

Søk reise og kjøp billett

-