Forankret i norske tradisjoner, midt i Norge, er Trønderlag et godt utgangspunkt for å oppleve natur, kultur og spennende norgeshistore.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Trønderekspressen kjører strekningen Trondherim - Værnes - Steinkjer - Namsos, med videre forbindelse til Rørvik og Leka med hurtigbåten. 

Storbyen Trondheim har attraksjoner som Nidarosdomen og Rockheim, og den livlige gamlebyen Bakklandet. 30 000 studenter bidrar til en urban og atmosfære. Nidarosdomen er et internasjonalt pilegrimsmål.

Namsos er en bykommune ved den norske kysten, midt i Nord-Trøndelag. Byen ligger helt innerst i Namsenfjorden, hvor lakseelva Namsen har sitt utløp, derav byens navn Namsens os. Namsos har også blitt kalt “Rock City” på grunn av byens musikkmiljø. Fra Klompen, byfjellet og utsiktspunktet (114 moh) kan du få et skue utover byen og dens omland med Namsenfjorden, sentrumsbebyggelsen, utløpet av Namsen og “sørsia” Spillum.

Til og fra Sykehusene i Nord-Trønderlag

Trønderekspressen har utvidet sitt rutetilbud og korresponderer nå mellom 3 sykehus i Trøndelag. Bussen kjører nå avganger fra St. Olavs Hospital  via  Dronningensgt. til Trondheim Sentralbanestasjon på 3 daglige avganger på hverdager, og 1 avgang lørdag. Dette betyr du kan ta Trønderekspressen fra en holdeplass nær deg, direkte til sykehuset. 

Skal du ut å fly til eller fra Trondheim Lufthavn Værnes?

Reis trygt, komfortabelt til flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Trønderekspressen har daglige avganger direkte til eller fra Trondheim Lufthavn Værnes med forbindelser til eller fra Nord-Trønderlag. Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Bruk av t:kort på Trønderekspressen

t:kort fra AtB kan benyttes på Trønderekspressen, men bare følgende produkter:

  • Ungdomskort kan benyttes innenfor Nord-Trøndelag fylke og i praksis mellom Namsos og Trondheim.
  • Periodekort kan også benyttes på samme strekning.
    Disse produktene selges for øvrig ikke på Trønderekspressen, men må kjøpes om bord på TrønderBilenes øvrige ruter samt ekspedisjoner på Levanger og Steinkjer.

Se rutetabell for Trønderekspressen her

Har du lagt igjen noe på Trønderekspressen?
Ta kontakt med Trønderbilene som drifter denne ruten på telefon: +47 47 91 30 00.

Søk reise og kjøp billett

Rutekart