Å reise med buss til Stockholm og Göteborg er billig, praktisk og miljøvennlig. Enten du er ute etter en helgetur til Stockholm eller er ukentlig pendler til Göteborg, har vi reiser for deg. Ta ekspressbussen til Stockholm, Göteborg eller hele veien til København. Nå kan du kjøpe bussreise til de store byene på nor-way.no.

Reis fra 100-vis av steder i Sør-Norge til Sverige og Danmark!

Nå kan du kombinere reise med en av våre ekspressbusser til Oslo Bussterminal og videre til Sveriges store byer på linje 820 eller 888 - På en og samme billett, kjøpt på nor-way.no. Planlegg reisen din i god tid før du reiser, og du vil få de beste prisene. Ekstra billig blir det hvis du kjøper tur og returbillett.

Swebus Linje 820
kjører mellom Oslo - Østfold Sykehus Kalnes - Tanum - Uddevalla - Göteborg - Halmstad - Helsingborg - Lund - Malmö - Kastrup Airport - København.

Swebus Linje 888
kjører mellom Oslo - Töcksfors - Årjäng busstasjonen - Knöstad- Grums - Karlstad - Karlskoga - Örebro - Västerås - Stockholm City terminal.

Et utvalg av nye destinasjoner på nor-way.no

Göteborg
Ønsker du å reise til en by som byr på både familievennlige attraksjoner, inspirerende butikker, verdenskjente restauranter og hippe barer? Da er Göteborg, Sveriges nest største by, stedet for deg. Linje 820 har flere daglige avganger mellom Oslo Bussterminal og Göteborg. Du ankommer Nils Ericson terminal, og med gangavstand til Avenue og Göteborg sentrum. Göteborg er et svært populært reisemål, derfor kan det være en god idé å bestille din retur billett på forhånd for å få en så god pris som mulig. Å ta bussen til Göteborg er billigere og mer punktlig enn både tog og fly. Linje 820 Oslo - Göteborg - Malmö - København.

Malmö
Om vinteren, er Malmö attraktivt opplyst og tilbyr minneverdige dager med markeder, gambling på Casino Cosmopol, mange kafeer, restauranter og kulturopplevelser. Du kan handle eller gå på skøyter i hjertet av byen. Linje 820 Oslo - Göteborg - Malmö - København.

København
Smørbrød og pølse, wienerbrød og øl - i København, er livet alltid bra. Reis til den mest kontinentale av de nordiske hovedstedene og opplev en avslappet, men tett atmosfære. København er en vakker by uansett årstider og kan by på et mangfold av opplevelser og historie. Alt er der, den urbane pulsen i hjertet av de brosteinsbelagte gater, slott og tårn, kunstnere, flotte parker, hipsters, og ikke minst den danske prinsen og dronningen. Linje 820 Oslo - Göteborg - Malmö - København

Stockholm
Å reise med buss til Stockholm er billig, praktisk og miljøvennlig. Enten du er ute etter en helgetur til Stockholm eller er ukentlig pendler, har vi reiser for deg. Opplev den vakre skjærgården, eller den livlige byen fylt med restauranter, kafeer, museer og arrangementer. Hvorfor ikke ta en titt på Slottet, besøke Vasamuseet, ri karusellen på Gröna Lund eller ta en spasertur i en av byens vakre parker. Ankomst er Stockholm City terminal ligger midt i sentrum av Stockholm mellom Klarabergsviadukten og Kungsbron. Linje 888 Oslo - Karlstad - Örebro - Stockholm

Örebro
Ønsker du å gå av underveis kan vi anbefale Örebro som har en av Sveriges vakreste bykjerner, og selvfølgelig kan du enkelt ta bussen til Örebro. Vi har mange turer fra Oslo hver uke direkte til Örebro Travel Centre. Bytur til Örebro slott, bykjerner med Stora Holmen er vakker året rundt. Byens utesteder er det også full fart i, men det er selvfølgelig like flott å nyte den fantastiske naturen, for eksempel på hytte i Bergslagen. Linje 888 Oslo - Karlstad -Örebro - Stockholm

Karlstad
Eller ta ekspressbussen til Karlstad. Karlstad tilbyr førsteklasses ishockey, trav på Färjestad travbane og en av Sveriges yngste universiteter.
Linje 888 Oslo - Karlstad -Örebro - Stockholm

Gyldig ID/legitimasjon på reiser og til/fra eller via Sverige og Danmark

Merk! Vær oppmerksom på at ID-kort utstedt av Skatteverket eller forskjellige typer bankkort ikke er gyldige som ID-kort. Se bestemmelser fra svenske myndigheter her.

Søk reise og kjøp billett

Surf gratis

Ekspressbussene til Swebus har gratis trådløst nettverk som er tilgjengelig for alle. Alt du trenger er en datamaskin, telefon eller tablet med trådløs nettverkstilkobling (Wi-Fi). For å ta i bruk vår WiFi velger du bussens nettverket fra din PC eller mobil. Nettverket heter Surf Express etterfulgt av fire siffer. Deretter må du godta vilkårene og vips, du er tilkoblet! Bare prøv så får du se.

Swebus kundesupport

Kundesupport via e-post
For spørsmål vedrørende avgangene til Swebus, kan du ta kontakt på kundsupport@swebus.se

Kundesupport via telefon:
Norge (lokal) 800 58 444
Sverige +46 771 218 218
Internasjonal +46 771 218 218

Åpningstider kundesupport Swebus:

Mandag - Fredag kl. 08:00 til 18:00,
Lørdag kl. 09:00 til 15:00
søndager kl. 09:00 til 18:00.

Hittegods

Har du glemt igjen din bagasje på en reise med Swebus, kan du kontakte oss på +46 0771 218 218 eller sende en e-post til bagage@swebus.se

Rutekart