Flybussen linje FB1, FB3 og FB11 tar deg til og fra Oslo Lufthavn fra store deler av det sentrale Østlandet, med hyppige avganger alle dager i uken helt frem til terminalen på flyplassen.

Kjøp billett på nor-way.no og unngå ombordtillegg

Familierabatt på nett
På Flybussen linje FB1, FB3 og FB11 kan inntil fire barn til og med 15 år reise gratis i følge med en som betaler ordinær voksenbillett på nor-way.no (maks åtte barn per billett). Når du kjøper billetten må alle barn registreres, og familierabatten trekkes fra automatisk.
Familierabatten gjelder ikke for Kundekort, skoleklasser og større grupper etc.

Inkludert i billetten kan du ta med deg 2 kolli bagasje (maks 30kg) som skal plasseres i bussens bagasjerom. Håndbagasje tar du med gratis, så lenge det får plass under eget sete eller i hattehyllen på bussen. Husk å merke bagasjen din godt med navn, adresse og telefonnummer.

Reisekort for linje FB1, FB3 og FB11

Kundekort

Reiser du ofte til og fra Oslo Lufthavn? Da kan vårt Kundekort være et lønnsomt alternativ. Flybussens kundekort er et elektronisk reisekort som er upersonlig og kan benyttes på linjene FB1, FB3 og FB11. Kortet kan inneholde Reisepenger som gir 33% rabatt per reise, eller Periodebillett for deg som reiser tilnærmet daglig:

Periodebillett
Flybussens periodebillett er gyldig i 30 dager, og du kan reise så mye du vil innenfor denne perioden. Periodebilletten kan kun benyttes av én reisende om gangen. Kundekort med periodebillett kan kjøpes og fornyes hos sjåføren eller i vår Serviceskranke på Oslo Lufthavn.

  • Sone Oslo og Akershus, kr 1.200,-
    (Omfatter alle stoppesteder på linje FB1, FB3 og stoppene fra Oslo Lufthavn t.o.m. Sonsveien Stasjon på FB11)
  • Sone Østfold, kr 2.000,-
    (Omfatter stoppestedene Nesparken - Fredrikstad på linje FB11)

Reisepenger
Kundekortet fylles opp med et fast beløp på kr. 1.600,- og brukes som betalingsmiddel når du går om bord i Flybussen, og gir deg 33% rabatt av ordinær voksenpris. Du kan også betale for flere reisende samtidig. Hver gang du bruker kortet får du en kvittering som viser hvor stor saldo du har igjen, og når reisepengene nærmer seg brukt opp kan du enkelt lade opp kortet på nytt direkte på bussen, eller i vi vår serviceskranke på Oslo Lufthavn.

Kundekort med reisepenger har noen begrensninger.

Har du mistet eller er ditt reisekort stjålet?

Er ditt reisekort ødelagt eller defekt?

Flybussens serviceskranke

Du finner vår Serviceskranke nede i ankomsthallen på Oslo Lufthavn.

Ordinære åpningstider:
Mandag - fredag kl. 0700 - 2300*
Lørdag - søndag kl. 0800 - 2300*

*Salg av kort og billetter stenger kl. 22:30.

Har du glemt igjen noe på Flybussen?
Ta kontakt direkte med hittegods for Flybussens linjer:

- FB1 Majorstuen: 400 01 166
- FB3 Bekkestua: 901 17 384
- FB11 Fredrikstad: 81 55 55 45

Søk reise og kjøp billett

Rutekart