Trysil - den optimale feriedestinasjonen sommer som vinter, med mange aktiviteter for store og små. Det er ikke for ingen grunn at Trysil kalles for Naturens fornøyelsespark.

Kjøp billett på nor-way.no 

- og vær garantert plass og unngå ombordtillegg!

Mange forbinder Trysil som en vinterdestinasjon med høy puls og mange sportslige aktiviteter i skisesongen fra desember til april. Det mange ikke er klar over, er at Trysil er den optimale feriedestinasjonen for hele familien også på sommeren - med mange aktiviteter som passer for alle. Det er ikke for ingen grunn at Trysil kalles for Naturens fornøyelsespark. Det er dermed ingen grunn til å la hytta stå ubenyttet sommerhalvåret.

Er du sportslig av natur - kan Trysil tilby deg mange aktiviteter med sykkel for deg og hele din familie. Trysil er i ferd med å utvikles til en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner. Det er lagt opp turer og stier som er tilpasset for alle i hele familien, og det er enkelt tilrettelagt med muligheter for å leie sykkel.

Trysil har også en natur og et landskap med mange overraskelser. Bli i ett med naturen med toppturer og fjellvandring - det er ikke bare om vinteren at det telles høydemeter. Og dersom du tar med deg fiskestangen - har Trysilelva og mange av sjøene rundt godt med harr- og ørret- fiske. For de mer sportslige innen fiske, er Trysilelva også optimal for fluefiske.

Med varierte stryk og fosser i Trysilelven - gjør elven seg til naturens egen berg og dalbane for hele familien. Det tilbys familierafting, juving og kanoutleie for alle og enhver i alle aldre. På roligere dager er det tilgang til golf og minigolf, hestetur, gårdsbesøk, samt bowling og badebasseng ved Radisson Blu Resort Trysil.

Trysil er fullspekket med festivaler, kultur, natur, sportslige og familiære aktiviteter hele sommeren. Med alt tilgjengelig sentralt i Trysil - kjører Trysilekspressen deg direkte til sommerferien!

Skal du ut og fly til eller fra Oslo Lufthavn?

Reis trygt, komfortabelt til flyplassen med våre hjelpsomme og serviceinnstilte sjåfører. Trysilekspressen har daglige avganger direkte til eller fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Skal du ut å fly, bør du beregne god nok reisetid til flyplassen og ta med i beregningen at det kan være kø ved innsjekkingen og sikkerhetskontrollen. Følg også anbefalinger fra flyselskapene og flyplassene. Når reisen din består av mer enn én delstrekning / bytte av buss, er det viktig å vite om NOR-WAY Bussekspress' overgangsregler.

Storbyturen kan starte med Trysilekspressen

Kjøp billetter til Trysilekspressen på nor-way.no - og du er garantert plass på bussen.
Ved å kjøpe billetter på nor-way.no gjør det enda enklere for deg å kombinere reise med Trysilekspressen fra Trysil og Elverum til 100-vis av destinasjoner i Sør-Norge, Sverige og Danmark med andre ekspressbusser i NOR-WAY Bussekspress nettverk. Ta på deg finstasen og få med deg noen kulturelle innslag i hovedstaden med litt shopping attåt. Det er også duket for morsomme aktiviteter for barn og voksne flere steder i hele Sør-Norge.

Se rutetabell for Trysilekspressen

Har du glemt igjen noe på Trysilekspressen? 
Ta kontakt med Boreal Transport som drifter denne ruten på telefon: +47 481 66 900.

Søk reise og kjøp billett